Yozgat'ın ulu çınarlarını yalnız bırakmıyorlar

Yozgat'ın ulu çınarlarını yalnız bırakmıyorlar
Yozgat Ülkü Ocakları, Alparslan Türkeş Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek büyük bir nezaket gösterisi sergiledi.

Yozgat Ülkü Ocakları, Alparslan Türkeş Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek büyük bir nezaket gösterisi sergiledi. Huzurevinde kalan yaşlılarla birebir ilgilenen ve onlara çeşitli ikramlarda bulunan Yozgat Ülkü Ocakları Başkanı Celal Yalçın, ziyaretlerinin ardından duygularını paylaştı.

Yalçın, “Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak Alparslan Türkeş Huzurevi’ni ziyaret ettik. Büyüklerimizin ellerini öpüp, hayır dualarını aldık. Ülkü Ocakları, dualı bir harekettir. Aksakallıların, ulu kocaların duası üstümüzden eksik olmasın” şeklinde konuştu.

yaslilara-anlamli-ziyaret2.jpg

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Yalçın, “Huzurevindeki büyüklerimizin hayır dualarını aldık. Onlar bizim için birer evlatları gibi. Bu duygu ve düşüncelerle tecrübelerinden faydalandığımız büyüklerimize sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmelerini temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Bu anlamlı ziyaret, gençlerin yaşlılara gösterdiği saygının ve nezaketin önemini bir kez daha vurguladı. Yaşlılarımızın tecrübelerinden faydalanmak, onların dualarını almak ve onlara huzurlu günler temenni etmek, toplumumuzun birlik ve beraberliğini pekiştirmek adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

yaslilara-anlamli-ziyaret.jpg

Yozgat Ülkü Ocakları, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek toplumsal dayanışmayı güçlendirme çabalarını sürdürüyor. Bu tür etkinliklerle gençlerin yaşlılara olan saygısını artırma ve toplumun her kesimine dokunma amacı taşıyor.

Yozgat Ülkü Ocakları'nın bu örnek davranışı, toplumda yardımlaşma ve dayanışma duygularını canlı tutarak gelecek nesillere de örnek olmayı hedefliyor. Bu tür ziyaretlerin devam etmesi ve yaşlılarımızın hayatlarının her aşamasında hatırlandığını hissetmeleri, toplumumuzun değerlerine sahip çıktığını gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.