Yozgat'ın o ilçesinin çehresi değişiyor

Yozgat'ın o ilçesinin çehresi değişiyor
Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde belediye ekipleri, farklı noktalarda eş zamanlı olarak yoğun çalışmalar yürütüyor.

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde belediye ekipleri, farklı noktalarda eş zamanlı olarak yoğun çalışmalar yürütüyor. Belediye Başkanı Nezih Yalçın'ın liderliğinde gerçekleştirilen bu çalışmalar, ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Yol bakım, onarım ve yenileme faaliyetlerinin yanı sıra Ticaret ve Kültür Merkezi'nde de kapsamlı bakım ve tadilat çalışmaları sürüyor.

calismalar-devam-ediyor-2.jpg

Başkan Nezih Yalçın, devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yalçın, "Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı ve özellikle yaz aylarında düğünler ile toplu organizasyonlara ev sahipliği yapan Ticaret ve Kültür Merkezi'nde detaylı bakım, onarım ve tadilat çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için tüm önlemleri alıyoruz. Ayrıca 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı Kafeterya binasında da tadilat çalışmalarımız başladı" dedi.

calismalar-devam-ediyor.jpg

Yol bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Yalçın, "İlçemize içme suyu sağlayan depolarımıza bakım onarım çalışmalarımız da devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız sel felaketi nedeniyle yıkılan istinat duvarını yeniledik. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Akdağmadeni Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla halkın yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Belediye ekipleri, ilçe merkezindeki ana arterlerde yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ederken, aynı zamanda daha önce planlanan projeleri de hayata geçiriyor. İlçenin dört bir yanında yürütülen bu çalışmalar, halktan da büyük takdir topluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.