Yozgat'ın o ilçesine yapılıyor! Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

Yozgat'ın o ilçesine yapılıyor! Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
Sarıkaya Kaymakamı Ahmet Nuri Demir, Belediye Başkanı Osman Gözan ile birlikte Bahçelievler Mahallesi'nde yapımı süren Sarıkaya Müftülüğü Külliyesi'ni ziyaret etti.

Sarıkaya Kaymakamı Ahmet Nuri Demir, Belediye Başkanı Osman Gözan ile birlikte Bahçelievler Mahallesi'nde yapımı süren Sarıkaya Müftülüğü Külliyesi'ni ziyaret etti. İnşaat alanında yapılan incelemelerde yetkililerden bilgi alan Demir ve Gözan, projenin birçok aşamasını yerinde gözlemledi.

Kaymakam Ahmet Nuri Demir ve Belediye Başkanı Osman Gözan, Sarıkaya Müftülüğü Külliyesi inşaatını ziyaret ederek yetkililerden projenin ilerleyişi hakkında detaylı bilgi aldı. Ziyaret sırasında, gençlik merkezi, etüt salonu, çevre düzenlemesi ve müftülük hizmetlerinin yürütülmesiyle ilgili kapsamlı bilgilendirme yapıldı. İnşaatın son durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Kaymakam Demir, projenin Sarıkaya için önemine dikkat çekti.

yetkililerden-bilgi-aldilar-5.jpg

Sarıkaya Müftülüğünden yapılan açıklamada, "Kaymakam Ahmet Nuri Demir, Sarıkaya Müftüsü Zühdü Elveren'den külliye binası hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Kaymakamımız, gençlik merkezi, etüt salonu ve müftülük hizmetleri konusunda önemli detayları öğrendi. Daha sonra Sarıkaya Müftülüğü Zinnureyn Erkek Hafızlık Yatılı Kur'an Kursu'nu ziyaret eden Demir, burada öğretici ve öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti" denildi.

Kaymakam Demir, ziyareti sırasında öğrencilerle akşam yemeğinde buluştu ve onlarla samimi bir ortamda sohbet etti. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Demir, hafızlık çalışmalarını en kısa sürede tamamlamaları için motivasyon verici konuşmalar yaptı. Ziyaretin ardından Demir, "Hafızlık eğitimi gören öğrencilerimizin azim ve gayretleri beni çok mutlu etti. Eğitimlerine katkı sağlayan tüm hocalarımıza ve kurs çalışanlarına teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

yetkililerden-bilgi-aldilar-7.jpg

Sarıkaya Müftüsü Zühdü Elveren de yaptığı açıklamada, "Sayın Kaymakamımızın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduk. Müftülük külliyemizin inşaatı hızla ilerliyor ve tamamlandığında Sarıkaya'da önemli bir ihtiyaca cevap verecek. Sayın Kaymakamımızın ve Belediye Başkanımızın desteği bizim için çok değerli" dedi.

Belediye Başkanı Osman Gözan ise, "Sarıkaya Müftülüğü Külliyesi, ilçemiz için büyük bir kazanım olacak. İnşaatın tamamlanmasıyla birlikte hem dini hem de sosyal açıdan önemli hizmetler sunulacak. Bu projeye katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Külliye inşaatının hızla ilerlediğini belirten yetkililer, projenin planlandığı gibi tamamlanması için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti. Sarıkaya Müftülüğü Külliyesi'nin tamamlanmasıyla, bölgedeki gençlere ve halka yönelik geniş kapsamlı hizmetlerin sunulacağı vurgulandı.

Sarıkaya halkı, külliyenin tamamlanmasını heyecanla bekliyor. İnşaat alanında çalışan işçiler ve yetkililer, projenin zamanında bitirilmesi için yoğun çaba sarf ediyor. Külliye, tamamlandığında Sarıkaya'da önemli bir dini ve sosyal merkez olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.