Yozgat'ın o ilçesi müjdeli haberi bekliyor! Tüm detaylar masaya yatırıldı

Yozgat'ın o ilçesi müjdeli haberi bekliyor! Tüm detaylar masaya yatırıldı
Yozgat'ın Aydıncık ilçesindeki doğal gaz çalışmaları, Sürmeligaz Yozgat İl Müdürü İhsan Salman'ın Aydıncık Belediye Başkanı Mustafa Tekçam'a yaptığı hayırlı olsun ziyaretiyle masaya yatırıldı.

Yozgat'ın Aydıncık ilçesindeki doğal gaz çalışmaları, Sürmeligaz Yozgat İl Müdürü İhsan Salman'ın Aydıncık Belediye Başkanı Mustafa Tekçam'a yaptığı hayırlı olsun ziyaretiyle masaya yatırıldı. Bu önemli ziyaret, ilçede doğal gazın kullanımı ve yaygınlaştırılması konusunda atılan adımları gözler önüne serdi.

Başkan Tekçam, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Sürmeligaz Yozgat İl Müdürü İhsan Salman ve Etüt ve CBS Uzmanı Oktay Uylu'yu misafir etmekten büyük mutluluk duydum. Kendileri, hayırlı olsun ziyaretleriyle bizleri onurlandırdılar ve Aydıncık için sürdürmekte olduğumuz doğal gaz çalışmalarımız hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Destekleri ve değerli ziyaretleri için teşekkür ederim. Hep birlikte daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

salmandan-hayirli-olsun-ziyareti1.jpg

Aydıncık Belediye Başkanı, ilçenin doğal gaz altyapısının güçlendirilmesi ve halkın bu kaynağı daha etkin kullanabilmesi için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Bu kapsamda, Sürmeligaz Yozgat İl Müdürlüğü'nün desteğiyle yapılan ziyaretin, iş birliğini daha da güçlendireceğine olan inancını dile getirdi.

Öte yandan, Sürmeligaz Yozgat İl Müdürü İhsan Salman da ziyaretin verimli geçtiğini ve Aydıncık'ın doğal gaz çalışmalarıyla ilgili önemli bilgiler edindiklerini ifade etti. İlçenin enerji ihtiyacını karşılamada doğal gazın önemine vurgu yaparak, iş birliğinin artarak devam edeceğini belirtti.

salmandan-hayirli-olsun-ziyareti.jpg

Sürmeligaz Yozgat İl Müdürü Salman'ın ve Etüt ve CBS Uzmanı Oktay Uylu'nun Aydıncık ziyareti, doğal gazın ilçede daha yaygın ve etkin bir şekilde kullanılması için atılan adımların ne denli önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Bu gelişmeler, ilçenin enerji altyapısının modernize edilmesi ve çevresel sürdürülebilirlik açısından da olumlu bir ivme kazanmasını sağlayacak gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.