Yozgat'ın kızı TRT ekranlarında tüm Türkiye'yi büyüledi

Yozgat'ın kızı TRT ekranlarında tüm Türkiye'yi büyüledi
TRT 1'de büyük bir ilgiyle takip edilen "Sen Türkülerini Söyle" yarışması, yeni sezonuyla izleyicileri ekran başına kilitledi.

TRT 1'de büyük bir ilgiyle takip edilen "Sen Türkülerini Söyle" yarışması, yeni sezonuyla izleyicileri ekran başına kilitledi. Yozgatlı sanatçı Elmas İler, güçlü sesi ve etkileyici performansıyla yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri oldu.

Yozgatlı Sanatçı Elmas İler Jüriyi Büyüledi

Ankara'da yaşayan ve aslen Yozgat Yenifakılı ilçesi doğumlu olan Elmas İler, “Sen Türkülerini Söyle” yarışmasında “Gova Gova” adlı türküyü seslendirdi. Jüri üyeleri ve izleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan performansı ile İler, yarışmanın iddialı isimleri arasına girmeyi başardı.

yozgatli-sanatci-yarismaya-katildi3.jpg

Sen Türkülerini Söyle Yarışması Yeni Sezonuyla Ekranlarda

Sunuculuğunu sanatçı Turgay Başyayla'nın üstlendiği "Sen Türkülerini Söyle" yarışması, bu sezon da müzikseverleri ekran başına topladı. Yarışmanın yeni sezon jürisinde ise Aysun Gültekin, Özhan Eren, Emre Yücelen, Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray gibi müziğin önemli isimleri yer alıyor. Yarışmacılar, iki ayrı turda performans sergileyerek 100 bin lira ödül için kıyasıya mücadele ediyor.

yozgatli-sanatci-yarismaya-katildi2.jpg

Elmas İler Kimdir?

Yozgat Yenifakılı doğumlu olan Elmas İler, müziğe olan tutkusunu küçük yaşlarda keşfetti. Ankara'da yaşamını sürdüren İler, müzik yolculuğuna TRT radyosunun gençlik korosunda başladı. Homay Derneği ile çalışmalarını sürdürdü ve Gazi Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı'nda eğitim aldı.

Elmas İler, bugüne kadar birçok televizyon ve radyo programına katıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi konser etkinliklerinde, Yozgat Sürmeli Festivali ve Sorgun Festivali gibi önemli organizasyonlarda sahne aldı. Kariyerine sayısız konser ve etkinlikle devam eden İler, “Sen Türkülerini Söyle” yarışması ile adını geniş kitlelere duyurmayı hedefliyor.

10 bölümden oluşan yeni sezonuyla ekranlara gelen “Sen Türkülerini Söyle” yarışması, izleyicilere müzik dolu anlar yaşatıyor. Yarışmacıların yeteneklerini sergilediği ve jüri üyelerinin titizlikle değerlendirdiği performanslar, izleyicilerden tam not alıyor.

Yarışmada sergilediği performansla dikkat çeken Elmas İler, memleketi Yozgat’ı en iyi şekilde temsil etmekten gurur duyduğunu belirtti. Müzik kariyerine başarılarla dolu bir sayfa eklemek isteyen İler, yarışma boyunca jüri üyelerinden aldığı olumlu yorumlarla moral buldu.

Yarışmanın jüri koltuğunda oturan Aysun Gültekin, Özhan Eren, Emre Yücelen, Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray, Elmas İler'in performansını çok beğendiklerini ifade etti. İler, sahneye çıkmadan önce heyecanlı olduğunu, ancak jüri üyelerinin ve izleyicilerin desteğiyle performansını en iyi şekilde sergilediğini söyledi.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan “Sen Türkülerini Söyle” yarışması, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Yarışmacıların birbirinden güzel türküleri seslendirdiği program, izleyicilerden büyük beğeni topluyor. Yeni sezonuyla yine büyük ilgi gören yarışma, müziğin evrensel dilini ekranlara taşıyor.

Elmas İler gibi yetenekli isimlerin sahne aldığı “Sen Türkülerini Söyle” yarışması, her hafta izleyicilere müzik ziyafeti sunmaya devam edecek. Yozgatlı sanatçı Elmas İler’in performansı ve yarışmadaki ilerleyişi merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.