Yozgat'ın iyilik öncüsü! Bilal Şahin yine yaptı yapacağını..

Yozgat'ın iyilik öncüsü! Bilal Şahin yine yaptı yapacağını..
Hayırsever İş İnsanı Bilal Şahin, Yozgat'ta gerçekleştirilen din hizmetleri ve eğitim faaliyetlerine katkıda bulunmaya devam ediyor.

Hayırsever İş İnsanı Bilal Şahin, Yozgat'ta gerçekleştirilen din hizmetleri ve eğitim faaliyetlerine katkıda bulunmaya devam ediyor. Son olarak, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla yürütülen vekâletle kurban kesim organizasyonuna 24 adet kurban bağışladı.

Bilal Şahin, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğiyle gerçekleştirilen vekâletle kurban kesim organizasyonuna destek verdi. TDV Yozgat Şubesi'ne bağışını teslim eden Şahin, bu organizasyonun önemine vurgu yaparak, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" kampanyasına destek vermekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Bağış makbuzunu alırken vakıf görevlilerine teşekkürlerini ileten Şahin, bu tür sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamanın kendisini memnun ettiğini belirtti.

sahin-bagista-bulundu.jpg

TDV Yozgat Şubesi'nde gerçekleştirilen teslimat sırasında konuşan Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden, Bilal Şahin'e katkılarından dolayı teşekkür etti. Gülden, kurban bağışının ihtiyaç sahiplerine umut olacağını ve bu tür yardımların toplumda dayanışma ve yardımlaşma duygularını güçlendirdiğini belirtti.

Bilal Şahin'in bu tür hayırseverlik faaliyetlerine devam ederek topluma örnek olması ve ihtiyaç sahiplerine destek olması takdirle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.