Yozgat'ın 3 ilçesini kapsıyor! Hemen tedbirinizi alın

Yozgat'ın 3 ilçesini kapsıyor! Hemen tedbirinizi alın
Yozgat'ın enerji dağıtım şirketi ÇEDAŞ, Akdağmadeni, Şefaatli ve Sorgun ilçelerinde planlanan elektrik kesintileri konusunda vatandaşları uyardı.

Yozgat'ın enerji dağıtım şirketi ÇEDAŞ, Akdağmadeni, Şefaatli ve Sorgun ilçelerinde planlanan elektrik kesintileri konusunda vatandaşları uyardı. Yapılan açıklamaya göre, belirtilen ilçelerde yaşayanlar, belirli tarihlerde elektrik kesintisiyle karşılaşabilirler. İşte detaylar:

Akdağmadeni ilçesinde 12 Mayıs 2024 tarihinde saat 17.00'de TEİAŞ tarafından yapılacak olan çalışma sebebiyle, ilçe merkezi ve kırsal bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. Bu kesintinin süresi hakkında detaylı bilgi verilmedi ancak iş sağlığı ve güvenliği gözetilerek yapılacağı belirtildi.

Şefaatli ilçesinde ise, aynı tarih ve saatte yatırım çalışmaları nedeniyle Seydiyar Köyü'nün belirli bölgelerinde elektrik kesintisi uygulanacak. Bu kesintinin de iş sağlığı ve güvenliği kapsamında gerçekleştirileceği vurgulandı.

Sorgun ilçesinde ise, 12 Mayıs 2024 tarihinde saat 15.00'te bakım çalışmaları nedeniyle Yeni Mahalle'nin belirli bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintinin süresiyle ilgili net bir bilgi paylaşılmadı ancak kesintilerin güvenlik standartlarına uygun şekilde gerçekleştirileceği açıklandı.

Vatandaşların kesintilerle ilgili olarak önceden tedbir alarak gereksiz mağduriyet yaşamamaları ve elektrik kesintilerinin olduğu saatlerde gerekli önlemleri almaları önemle tavsiye ediliyor.

ÇEDAŞ yetkilileri, kesintilerin elektrik ağının daha sağlıklı ve güvenli hale getirilmesi amacıyla yapıldığını belirtirken, kesintilerin süresi ve detayları konusunda bilgi almak isteyen vatandaşların ÇEDAŞ'ın resmi iletişim kanallarını kullanmaları gerektiğini hatırlatıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.