Yozgat'ı karış karış gezdi!

Yozgat'ı karış karış gezdi!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Kurban Bayramı vesilesiyle Yozgat'ta esnafı ve vatandaşları ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Kurban Bayramı vesilesiyle Yozgat'ta esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. Sedef, bayram ziyaretleri kapsamında Yozgat'a gelerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Meclis çalışmalarının yoğunluğundan fırsat buldukça memleketi Yozgat'ta geçiren Sedef, hemşehrileriyle bayramlaşma ve isteklerini dinleme fırsatı buldu.

vatandaslarimizin-yanindayiz.jpg

Ziyaretler sırasında esnafın ve vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen Sedef, aynı zamanda Kurban Bayramlarını kutlayarak hemşehrileriyle yakın temas içinde oldu. Esnafın ve vatandaşların sorunlarını çözüm odaklı ele alarak girişimlerde bulunacağını ifade eden Sedef, aynı zamanda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin selamlarını iletti ve partilerinin her zaman vatandaşın yanında olduğunu vurguladı.

vatandaslarimizin-yanindayiz-1.jpg

Parti teşkilatıyla birlikte ilçe ilçe, köy köy gezen Sedef, vatandaşların ilgisi ve teveccühünün çalışma azimlerini artırdığını belirtti. Yozgat'ın ve vatandaşların sorunlarını meclis kürsüsünde ve diğer platformlarda dile getirerek çözümü için çaba sarf ettiklerini söyleyen Sedef, MHP'nin ülkenin sigortası olduğunu ve her zaman vatan ve milletin yanında durduğunu ifade etti.

vatandaslarimizin-yanindayiz-3.jpg

Sedef, ziyaretlerin ilk günkü heyecanla devam edeceğini ve Yozgat'taki hemşehrileriyle iç içe olmaya devam edeceklerini belirtti. Yozgat Lise Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini ve bu temasların devam edeceğini dile getiren Sedef, hemşehrileri için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Milletvekili Sedef'in ziyaretlerine MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.