Yozgat'ı birbirine kattı! Ekipler peşine düştü

Yozgat'ı birbirine kattı! Ekipler peşine düştü
Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yoğun çalışmalarına devam ediyor.

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yoğun çalışmalarına devam ediyor. Son olarak, hırsızlık suçundan aranan İ. E. isimli şahsın yakalanması için operasyon düzenlendi. Operasyon sırasında, şahsın bulunabileceği üç farklı adres kontrol edildi ancak şahıs bu adreslerde bulunamadı.

Devriye ekiplerinin Erzurum Mahallesi'nde devriye gezdiği sırada, aranan İ. E. görüldü. Ekipleri fark eden şahıs, hızla kaçmaya başladı. Polis ekipleri ise hemen harekete geçerek uzun süreli bir kovalamacanın ardından İ. E.'yi yakaladı. Şahıs, savcı talimatıyla çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Yozgat Kapalı Cezaevi'ne teslim edildi.

uzun-kovalamaca-sonucunda-yakalandi-2.jpg

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, İ. E.'nin "Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık" suçundan 13 yıl 16 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirtildi. Açıklamada, şahsın yakalanması için yapılan çalışmaların detaylarına da yer verildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü, aranan şahısların yakalanması için özverili çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, suçluların adalete teslim edilmesi için gece gündüz demeden çalışıyor. Yapılan açıklamada, vatandaşların da bu tür durumlarda polise yardımcı olmaları ve şüpheli gördükleri durumları bildirmeleri gerektiği vurgulandı.

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, son dönemde güvenlik önlemlerini artırarak suç oranlarını düşürmeyi hedefliyor. Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, düzenli olarak devriye gezerek suçluların peşine düşüyor. Bu kapsamda, hırsızlık başta olmak üzere çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanması için operasyonlar düzenleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.