Yozgat'a yeni yatırım! Önemli adımda geri sayım başladı

Yozgat'a yeni yatırım! Önemli adımda geri sayım başladı
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Merkez Çapanoğlu Mahallesi’nde inşa edilen 4 derslikli Mevlana Anaokulu'nun 2024-2025 eğitim-öğretim yılında hizmete gireceğini açıkladı.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Merkez Çapanoğlu Mahallesi’nde inşa edilen 4 derslikli Mevlana Anaokulu'nun 2024-2025 eğitim-öğretim yılında hizmete gireceğini açıkladı. Vali Özkan, yeni anaokulunun çocukların daha iyi koşullarda eğitim almaları için önemli bir adım olduğunu vurguladı.

cocuklarin-hizmetine-sunulacak2.jpg

Vali Özkan, yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın daha ferah ve daha güzel binalarda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda, Merkez Çapanoğlu Mahallesi’nde inşa ettiğimiz 4 derslikli Mevlana Anaokulu, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında çocuklarımızın hizmetine sunulacak. Bu güzide eğitim yuvamızın ilimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Her şey yarınlarımız, göz aydınlığımız çocuklarımız için” ifadelerini kullandı.

cocuklarin-hizmetine-sunulacak1.jpg

Mevlana Anaokulu, modern eğitim anlayışına uygun olarak tasarlandı. Eğitim binası, çocukların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde donatıldı. Ferah sınıflar, geniş oyun alanları ve güvenli okul bahçesi ile dikkat çeken anaokulu, bölgedeki okul öncesi eğitim kalitesini artırmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.