Yozgat'a veda programı düzenlendi

Yozgat'a veda programı düzenlendi
Yozgat Vali Yardımcısı Halil Dalak, Çekerek Kaymakamı Fidan Bozkır ve Saraykent Kaymakamı Osman Kurt için düzenlenen veda programı, İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

Yozgat Vali Yardımcısı Halil Dalak, Çekerek Kaymakamı Fidan Bozkır ve Saraykent Kaymakamı Osman Kurt için düzenlenen veda programı, İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Programa, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ın yanı sıra birçok kaymakam ve il protokolü katıldı.

veda-programi-duzenlendi2.jpg

Veda programında konuşan Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, görev süresi boyunca başarılı çalışmalara imza atan ve son kararname ile başka illere tayin edilen Vali Yardımcısı Halil Dalak, Çekerek Kaymakamı Fidan Bozkır ve Saraykent Kaymakamı Osman Kurt’a teşekkürlerini sundu. Vali Özkan, “Görev süreleri boyunca üstün gayret ve özveri ile çalışarak ilimizin gelişimine önemli katkılar sağlayan meslektaşlarımız, yeni görev yerlerinde de başarılarını sürdüreceklerine inanıyorum. Kendilerine, Yozgat halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

veda-programi-duzenlendi1.jpg

Vali Mehmet Ali Özkan, veda programında yaptığı konuşmada, Halil Dalak, Fidan Bozkır ve Osman Kurt’un Yozgat’a yaptıkları hizmetlerin unutulmayacağını belirtti. Özkan, “Halil Dalak, Fidan Bozkır ve Osman Kurt, ilimizde görev yaptıkları süre boyunca önemli projelere imza attılar ve vatandaşlarımızın refahı için gayretle çalıştılar. Yeni görev yerlerinde de aynı azim ve kararlılıkla hizmet etmeye devam edeceklerine olan inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

Veda programında söz alan Halil Dalak, Fidan Bozkır ve Osman Kurt, Yozgat’ta görev yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, tüm Yozgat halkına teşekkür ettiler. Halil Dalak, “Yozgat’ta görev yaptığım süre boyunca halkımızın gösterdiği ilgi ve destek için minnettarım. Yeni görev yerimde de Yozgat’ta edindiğim tecrübeleri en iyi şekilde değerlendireceğim” dedi.

veda-programi-duzenlendi.jpg

Çekerek Kaymakamı Fidan Bozkır, “Çekerek halkıyla kurduğumuz güçlü bağlar ve gerçekleştirdiğimiz projelerle dolu dolu bir dönem geçirdik. Herkese teşekkür ediyorum” derken, Saraykent Kaymakamı Osman Kurt ise, “Saraykent’te çalışmak benim için büyük bir onurdu. Burada kazandığım dostluklar ve tecrübeler benim için çok değerli” şeklinde konuştu.

Vali Yardımcısı Halil Dalak, Çekerek Kaymakamı Fidan Bozkır ve Saraykent Kaymakamı Osman Kurt’un veda programı, duygusal anlara sahne oldu. Programda, görevlerinden ayrılan yöneticilere plaket takdim edildi. Katılımcılar, yeni görev yerlerine uğurlanan yöneticilere başarı dileklerinde bulundu.

Veda programının sonunda, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, vali yardımcısı ve kaymakamlara çalışmaları ve katkılarından dolayı tekrar teşekkür ederek, “Yozgat’ta bıraktığınız izler asla unutulmayacak” dedi.

Vali Yardımcısı Halil Dalak, Çekerek Kaymakamı Fidan Bozkır ve Saraykent Kaymakamı Osman Kurt, yeni görev yerlerine uğurlandı. Yozgat İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde düzenlenen bu anlamlı veda programı, yöneticilerin emeklerine duyulan minnetin bir ifadesi olarak hafızalarda yer etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.