Yozgat ve ilçelerinde dalga dalga operasyonlar yayılıyor! 10 kişinin yakalandığı açıklandı

Yozgat ve ilçelerinde dalga dalga operasyonlar yayılıyor! 10 kişinin yakalandığı açıklandı
Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, farklı suçlardan aranan kişilere yönelik düzenlediği operasyonlarla 10 kişiyi yakalayarak adli mercilere teslim etti.

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, farklı suçlardan aranan kişilere yönelik düzenlediği operasyonlarla 10 kişiyi yakalayarak adli mercilere teslim etti. İl genelinde merkez ve ilçelerde eş zamanlı yürütülen çalışmalar, emniyetin suçlularla mücadelede kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri ile ilçe emniyet müdürlüklerinin iş birliğiyle gerçekleşen operasyonlarda, aranan şahıslar birer birer tespit edilerek gözaltına alındı. Merkez, Sarıkaya, Şefaatli, Çandır ve Boğazlıyan’da düzenlenen operasyonlarda özellikle kasten yaralama, hakaret ve kadına karşı şiddet gibi suçlardan aranan şahıslar adalete teslim edildi.

aranan-sahislar-yakalandi-2.jpg

Yozgat Merkez’de Başarılı Operasyon

Yozgat Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, basit yaralama suçundan aranması bulunan bir kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gerekli yasal işlemlerin tamamlanmasının ardından şahıs adli mercilere sevk edilerek yargı sürecine dahil edildi.

Sarıkaya’da 5 Kişi Adalete Teslim Edildi

Sarıkaya İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği operasyonda, farklı suçlardan aranan beş kişi yakalandı. Bu şahıslardan biri kasten yaralama suçundan aranırken, bir diğeri basit yaralama suçundan aranıyordu. Ayrıca, sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret suçundan aranan bir şahıs da ekiplerce gözaltına alınarak adli mercilere sevk edildi. Yine basit yaralama suçundan 4 ay 27 gün hapis cezası bulunan bir şahıs, cezaevine gönderildi.

aranan-sahislar-yakalandi-3.jpg

Şefaatli’de Hapis Cezalı Şahıs Cezaevine Gönderildi

Şefaatli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de basit yaralama suçundan 4 ay 15 gün hapis cezası bulunan bir şahsı yakaladı. Gözaltına alınan şahıs, gerekli işlemlerin ardından cezaevine sevk edildi.

Çandır’da Aranan Şahıs Yakaladı

Çandır İlçe Emniyet Amirliği’nin operasyonunda, basit yaralama suçundan aranan bir şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahıs, işlemlerinin ardından adli mercilere teslim edildi.

Kadına Karşı Şiddet Suçundan Aranan Şahıs Boğazlıyan’da Yakalandı

Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kadına karşı basit yaralama suçundan aranan bir şahsı yakalayarak adli işlemler için gözaltına aldı. İşlemler tamamlandıktan sonra şahıs adli mercilere sevk edilerek cezaevine gönderildi.

aranan-sahislar-yakalandi-4.jpg

Yozgat Merkez’de Hapis Cezalı Şahıs Cezaevine Teslim Edildi

Yozgat Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği diğer bir operasyonda, basit yaralama suçundan 7 ay 15 gün hapis cezası bulunan bir şahıs yakalandı. Şahıs, gerekli yasal süreçlerin ardından cezaevine teslim edilerek hapis cezasını çekmek üzere ceza infaz kurumuna gönderildi.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini belirtti. Yapılan operasyonlar, emniyetin bu konudaki etkin ve başarılı çalışmalarını gözler önüne serdi. Operasyonların önümüzdeki süreçte de devam edeceği ve suçluların adalete teslim edilmesi konusunda taviz verilmeyeceği vurgulandı.

Yozgat genelinde suçla mücadelenin her geçen gün daha etkin bir şekilde sürdüğü belirtilirken, vatandaşların da bu çalışmalara destek olmaları ve şüpheli durumları emniyet birimlerine bildirmeleri istendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.