Yozgat Valisi Özkan vatandaşları makamında ağırlamaya devam ediyor

Yozgat Valisi Özkan vatandaşları makamında ağırlamaya devam ediyor
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, vatandaşlarla buluşmalarına devam ediyor. Vali Özkan, kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşları makamında kabul ederek onların sorunlarını dinledi ve taleplerini aldı.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, vatandaşlarla buluşmalarına devam ediyor. Vali Özkan, kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşları makamında kabul ederek onların sorunlarını dinledi ve taleplerini aldı. Özkan, görüşmeler sırasında vatandaşların dile getirdiği konular hakkında detaylı bilgi alarak, çözüm önerileri konusunda ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.

Vali Mehmet Ali Özkan, vatandaşlarla bir araya gelmenin, yerel yönetim olarak sorumluluklarını daha etkin bir şekilde yerine getirmelerini sağladığını vurguladı. Özkan, “Vatandaşlarımızın görüşlerini, taleplerini ve sorunlarını bizzat dinlemek, yerel yönetim olarak sorumluluklarımızı daha etkin bir şekilde yerine getirmemizi sağlıyor. Halkımızın her bir bireyi bizim için önemli, onların mutluluğu ve yaşam kalitesinin artırılması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Görüşmeler sırasında Vali Özkan, vatandaşların eğitim, sağlık, altyapı gibi çeşitli konulardaki sorunlarını ve taleplerini dinledi. Özkan, bu konularla ilgili olarak ilgili kurumlara hemen talimatlar vererek, sorunların çözümü için harekete geçilmesini sağladı. Vali Özkan'ın bu yaklaşımı, vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.