Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan'dan iyilik seferberliğine destek

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan'dan iyilik seferberliğine destek
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, örnek bir davranış sergileyerek Türkiye Diyanet Vakfı'na kurban bağışında bulundu.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, örnek bir davranış sergileyerek Türkiye Diyanet Vakfı'na kurban bağışında bulundu. Vali Özkan'ın bu anlamlı bağışı, Türkiye'nin yanı sıra diğer Müslüman ülkelerde de kurban keserek paylaşma kültürüne katkıda bulunan Türkiye Diyanet Vakfı'na ve tüm bağışçılara teşekkür mesajı ile takdir topladı.

Türkiye Diyanet Vakfı, her yıl gerçekleştirdiği kurban bağışı kampanyaları ile ihtiyaç sahiplerine umut olmaya devam ediyor. Vakıf, kurban kesim organizasyonları ile Türkiye'nin dört bir yanında ve dünyanın birçok ülkesinde yardıma muhtaç insanlara ulaşmayı hedefliyor. Bu kapsamda yapılan bağışlar, milyonlarca insanın yüzünü güldürüyor ve paylaşma kültürünün yayılmasına vesile oluyor.

ozkandan-kurban-bagisi.jpg

Vali Mehmet Ali Özkan, kurban bağışında bulunarak Türkiye Diyanet Vakfı'nın bu anlamlı çalışmasına destek verdi. Özkan, "Türkiye Diyanet Vakfı, gerek ülkemizde gerekse diğer Müslüman ülkelerde kurban kesim organizasyonları düzenleyerek yardımlaşma ve paylaşma kültürünü yaşatmaktadır. Bu önemli hizmeti gerçekleştiren vakfa ve bağışları ile katkıda bulunan tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum" dedi.

Yozgat'taki bağış töreninde, Türkiye Diyanet Vakfı Yozgat Şube Başkanı Ali Gülden, Vali Özkan'a bağış makbuzunu takdim etti. Gülden, yaptığı konuşmada, "Sayın Valimiz Mehmet Ali Özkan'ın bu anlamlı bağışı, diğer vatandaşlarımıza da örnek teşkil etmektedir. Vakfımız, hayırseverlerin destekleri ile her yıl yüzbinlerce aileye kurban eti ulaştırmaktadır. Bu bağışlarla ihtiyaç sahiplerine umut olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Türkiye Diyanet Vakfı, kurban bağışı kampanyalarını sürdürmeye devam ediyor. Vakıf, bağışçıların destekleri ile her yıl daha fazla kişiye ulaşmayı ve daha fazla ihtiyaç sahibine yardım eli uzatmayı hedefliyor. Bu bağlamda, kurban bağışında bulunmak isteyen hayırseverler, vakfın internet sitesi üzerinden veya şubeler aracılığıyla bağış yapabiliyor.

Yozgat halkı da Türkiye Diyanet Vakfı'nın kurban bağışı kampanyalarına büyük destek veriyor. Her yıl birçok Yozgatlı, vakfa kurban bağışında bulunarak bu anlamlı kampanyaya katkı sağlıyor. Vali Mehmet Ali Özkan'ın yaptığı bağış, Yozgat'ta kurban bağışına olan ilgiyi daha da artırarak, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu güçlendirmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.