Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan köy muhtarlarını ağırladı

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan köy muhtarlarını ağırladı
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, ilçelere bağlı köy muhtarlarını ağırlayarak önemli konuları görüştü.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, ilçelere bağlı köy muhtarlarını ağırlayarak önemli konuları görüştü. Vali Özkan, Sorgun’a bağlı İkikara Köyü Muhtarı Hacı Uzun, Şefaatli’ye bağlı Gülistan Köyü Muhtarı Ömer Kılıç, Sarıkaya’ya bağlı Babayağmur Köyü Muhtarı Osman Yamaç ve Boğazlıyan’a bağlı Devecipınar Köyü Muhtarı Mehmet Ünalar’ı makamında konuk etti.

Ziyaret sırasında Vali Özkan, köy muhtarlarına yapmış oldukları nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi. Muhtarların demokrasinin en küçük mihenk taşı olduğunu ve vatandaşların sesi ve vicdanını temsil ettiğini vurgulayan Vali Özkan, muhtarların büyük bir özveriyle çalışarak hemşehrilerin derdine ortak olduğunu ifade etti.

muhtardan-vali-ozkana-ziyaret.jpg

Vali Özkan, yaptığı açıklamada, “Muhtarlarımız, kent yönetiminin sahadaki en önemli paydaşlarıdır. Her türlü zorlukta devletin yanında yer alarak vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışıyorlar. Bizler de muhtarlarımızla el ele vererek, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunma gayreti içinde olacağız” dedi.

Muhtarlar da ziyaret sırasında, köylerindeki sorunlar ve ihtiyaçlar hakkında Vali Özkan’a bilgi vererek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Toplantı, karşılıklı fikir alışverişi ve istişarelerle devam etti.

Bu tür ziyaretlerin, yerel yönetimler ile köyler arasında köprü kurulmasına ve sorunların çözümüne katkı sağladığı belirtilirken, Vali Özkan’ın köy muhtarlarına verdiği destek ve önemli açıklamaları da dikkat çekti. Vali Özkan’ın, köy muhtarlarıyla olan işbirliğini ve dayanışmayı sürdüreceği ifade edildi.

Yozgat Valiliği, bu tür etkinliklerle yerel yönetimlerin güçlenmesi ve vatandaşlara daha etkin hizmet sunulması adına çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.