Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan depremden etkilenen vatandaşları yalnız bırakmıyor

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan depremden etkilenen vatandaşları yalnız bırakmıyor
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremin ardından etkilenen vatandaşları yalnız bırakmıyor.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremin ardından etkilenen vatandaşları yalnız bırakmıyor. Özkan, bölgedeki ilçeleri ve köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

vatandaslar-ile-bir-araya-geldi.jpg

Deprem, özellikle Yozgat'ın Kadışehri, Aydıncık, Akdağmadeni ve Çekerek ilçeleri başta olmak üzere il genelinde hissedildi. Vali Özkan, depremden etkilenen bölgeleri ziyaret ederek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletiyor ve taleplerini dinliyor.

vatandaslar-ile-bir-araya-geldi-4.jpg

Özkan, Tokat Sulusaray merkezli olarak gerçekleşen 5.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen Kadışehri ilçesine bağlı Halıköy beldesini ve çevresindeki köyleri tekrar ziyaret ediyor. Bu ziyaretler sırasında, hasar tespit çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Özkan, ekiplerin sahada hızla çalıştığını ve hasarlı evlere girmemeleri konusunda vatandaşları uyarıyor.

vatandaslar-ile-bir-araya-geldi-3.jpg

Vali Özkan'ın bu aktif ve duyarlı tutumu, depremzedelerin moralini yükseltiyor ve ihtiyaç duydukları desteği almalarını sağlıyor. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, kriz anlarında halkın yanında olmaya devam ediyor ve bölgedeki iyileştirme çalışmalarını yakından takip ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.