Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan bir an olsun onları yalnız bırakmıyor

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan bir an olsun onları yalnız bırakmıyor
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, şehit ve gazi ailelerinin yanında olduğunu bir kez daha göstermek amacıyla Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'ni ziyaret etti.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, şehit ve gazi ailelerinin yanında olduğunu bir kez daha göstermek amacıyla Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'ni ziyaret etti. Vali Özkan'ın bu anlamlı ziyaretine, Vali Yardımcısı Adnan Kayık, İl Genel Meclis Başkanı Adnan Ünal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz ve İl Genel Meclis Üyeleri de eşlik etti.

Ziyaret sırasında Vali Mehmet Ali Özkan, şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelerek onların taleplerini dinledi ve sorunlarıyla yakından ilgilendi. Özkan, devletin tüm imkanlarıyla şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanlarında olduğunu belirtti. Bu ziyaretin, devletin şehit ve gazi ailelerine verdiği önemi bir kez daha ortaya koyduğunu ifade eden Vali Özkan, "Bizler, şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıklarını unutmadık ve unutmayacağız. Devletimiz, onların her zaman yanında olacak ve ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli adımları atacaktır" dedi.

Vali Mehmet Ali Özkan'ın ziyareti sırasında dernek üyeleri de duydukları memnuniyeti dile getirerek, devletin şehit ve gazi ailelerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Dernek Başkanı Ahmet Yıldırım, Vali Özkan'ın bu ziyaretinin kendilerine moral ve motivasyon sağladığını belirterek, devletin şehit ve gazi ailelerine verdiği destekten dolayı minnettar olduklarını ifade etti.

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'nin ziyaretinde konuşan Vali Mehmet Ali Özkan, şehitlerin ve gazilerin ülke için büyük bir değer olduğunu vurgulayarak, "Onlar, milletimizin gözbebeği ve en değerli varlıklarıdır. Devletimiz, şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetlerine sahip çıkmaya devam edecektir" dedi.

Ziyaretin sonunda Vali Özkan, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'ne desteklerinin devam edeceğini ve her zaman yanlarında olacaklarını belirterek, dernek üyelerine başarılar diledi. Dernek üyeleri de Vali Özkan'a nazik ziyareti ve samimi ilgisi için teşekkür ederek, birlikte yapılabilecek projeler konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Bu anlamlı ziyaret, devletin şehit ve gazi ailelerine verdiği önemi bir kez daha gözler önüne sererken, Yozgat'taki şehit ve gazi ailelerine olan desteğin süreceğinin de bir göstergesi oldu. Vali Mehmet Ali Özkan'ın bu tür ziyaretlerle vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak sorunları dinlemesi ve çözüm yolları araması, Yozgat halkı tarafından da takdirle karşılanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.