Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan başsağlığı diledi

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan başsağlığı diledi
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, vefat eden Kore Gazisi Mustafa İsmailoğlu’nun Boğazlıyan’da ikamet eden ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, vefat eden Kore Gazisi Mustafa İsmailoğlu’nun Boğazlıyan’da ikamet eden ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Vali Özkan, Gazi İsmailoğlu’nun ailesine başsağlığı dileyerek acılarını paylaştı.

Kore Gazisi İsmailoğlu’nun Ailesine Taziye

Vali Mehmet Ali Özkan, Kore Savaşı gazisi olan Mustafa İsmailoğlu’nun vefatı üzerine Boğazlıyan’da bulunan ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında aileyle yakından ilgilenen Vali Özkan, İsmailoğlu’nun Türkiye için önemli bir kahraman olduğunu belirtti. Gazi İsmailoğlu’na Allah’tan rahmet dileyen Özkan, ailesine de sabır temennisinde bulundu. Ziyaretin ardından aileyle bir süre sohbet eden Özkan, devletin her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

vali-ozkandan-bassagligi-ziyareti2.jpg

Ziyarette Protokol Üyeleri de Hazır Bulundu

Vali Özkan’ın taziye ziyaretine Boğazlıyan Kaymakamı Aydın Yanık, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, İl Genel Meclis Başkanı Adnan Ünal ve Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Topal da katıldı. Heyet, aileye başsağlığı dileyerek, Kore Gazisi Mustafa İsmailoğlu’nun millet için önemli bir kahraman olduğunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.