Yozgat Valiliği'nden önemli duyuru! Kenti duyarlı olmaya davet etti

Yozgat Valiliği'nden önemli duyuru! Kenti duyarlı olmaya davet etti
Yozgat Valiliği, sosyal medya üzerinden yaptığı önemli açıklamalarla vatandaşları bilgilendirme ve farkındalık oluşturma çalışmalarına devam ediyor.

Yozgat Valiliği, sosyal medya üzerinden yaptığı önemli açıklamalarla vatandaşları bilgilendirme ve farkındalık oluşturma çalışmalarına devam ediyor. Son olarak, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına yapılan uyarılarda bulunan Valilik, engelli park alanları konusunda toplumu duyarlı olmaya çağırdı.

Engelli vatandaşların günlük hayatlarını daha rahat sürdürebilmeleri amacıyla çeşitli önlemler alan Yozgat Valiliği, araçların engelli rampası önlerine ve özel olarak belirlenmiş engelli park alanlarına park edilmemesi gerektiği konusunda vatandaşları uyardı. Bu konuda toplumun daha duyarlı olması gerektiğini belirten Valilik, özellikle engelli rampası önlerine park edilen araçların engelli vatandaşların yaşamını olumsuz etkilediğini vurguladı.

Yozgat Valiliği yetkilileri, konuyla ilgili yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler: "Lütfen araçlarımızı engelli rampası önlerine ve özel olarak ayrılmış engelli park yerlerine park etmeyelim. Birlikte daha duyarlı bir toplum olabiliriz! Bu özel alanlara saygı göstererek, herkesin yaşam alanı özgürlüğünü artırmaya katkıda bulunalım. Unutmayın, küçük bir eylemle büyük bir fark yaratabiliriz.”

Engelli park alanlarına yapılan ihlallerin sıkça yaşandığına dikkat çeken Valilik yetkilileri, bu konuda toplumun bilinçlenmesinin önemine vurgu yaparak, engelli vatandaşların günlük yaşamlarını daha rahat sürdürebilmeleri için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini belirttiler.

Yozgat Valiliği'nin bu önemli uyarısıyla birlikte, engelli park alanlarına saygı gösterme ve bu alanlara yapılan ihlallerin önlenmesi konusunda toplumsal farkındalığın artması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.