Yozgat savaş alanına döndü! Ölü sayısı 4'e yükseldi

Yozgat savaş alanına döndü! Ölü sayısı 4'e yükseldi
Yozgat’ta meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 4’e yükseldi.

Yozgat’ta meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 4’e yükseldi. Yozgat-Kayseri karayolu üzerinde Gökçekışla köyü mevkiinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu gerçekleşen kazada, 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgilere göre, kaza dün öğleden sonra Yozgat-Kayseri karayolu üzerinde meydana geldi. Ahmet Alperen Dolgun (22) yönetimindeki otomobil, karşı yönden gelen Adil Adıgözel (52) idaresindeki hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazanın şiddetiyle her iki araç da hurdaya döndü.

Kazada, otomobil sürücüsü Ahmet Alperen Dolgun ile hafif ticari araçta bulunan Adil Adıgözel ve Menekşe Adıgözel (50) olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, hayatını kaybedenlerin cenazelerini Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırdı.

Kazada ağır yaralanan otomobildeki diğer yolcu Akdemir Adıgözel ise olay yerine sevk edilen ambulansla Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Akdemir Adıgözel, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Böylece kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi.

Kazanın ardından olay yerine jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Trafik ekipleri, kaza nedeniyle kapanan yolun tekrar trafiğe açılmasını sağlamak için yoğun çaba harcadı. Kaza yapan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Jandarma ekipleri, kazanın nasıl meydana geldiğine dair inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.