Yozgat heyecanla bekliyor! Tüm gözler Bozok diyarının hamisi Bilal Şahin’de

Yozgat heyecanla bekliyor! Tüm gözler Bozok diyarının hamisi Bilal Şahin’de
Yozgat'ı Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig'de temsil eden Bozokspor'un taraftarları, Yozgat'ta eğitim ve hayır hizmetleriyle tanınan iş insanı Bilal Şahin'den takımlarına destek çağrısında bulundu.

Yozgat'ı Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig'de temsil eden Bozokspor'un taraftarları, Yozgat'ta eğitim ve hayır hizmetleriyle tanınan iş insanı Bilal Şahin'den takımlarına destek çağrısında bulundu. Yeni yönetimiyle yoluna devam eden Bozokspor, şehirde sporun gelişimine katkı sağlamak adına birçok iş insanının desteğini alırken, Yozgat halkının sevgisini kazanan Bilal Şahin'in de takıma sahip çıkması bekleniyor.

"Yozgat’ın Hamisinden Destek Bekliyoruz"

Yozgat kamuoyunun desteğini arkasına alan genç ve dinamik Bozokspor yönetimi, başarılı bir sezon geçirmek için çalışmalarına hız verirken, taraftarlar da Yozgat’ın en önemli hayırseverlerinden biri olan Bilal Şahin’in desteğinin takıma büyük katkı sağlayacağını belirtiyor. Yaptığı hayır işleriyle Yozgat halkının gönlünde taht kuran Şahin’in, Bozokspor’un başarı yolculuğunda yer almasının, takımın motivasyonunu artıracağı düşünülüyor.

Bozokspor taraftarları, "Yozgat’ın hamisi Bilal Şahin, her alanda Yozgat'a katkı sağlayan önemli bir iş insanı. Yıllardır yaptığı hayır işleri ile eğitime, sağlığa ve birçok alanda şehrimize değer kattı. Şimdi ise profesyonel ligde mücadele eden tek takımımız olan Bozokspor'a destek olmasını ümit ediyoruz. Onun katkısıyla daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

bozokspor-taraftarlari-bilal-sahinden-destek-bekliyor-4.jpg

Bilal Şahin, Hayır İşleri ile Tanınıyor

Yozgat’ta eğitimden sosyal projelere kadar birçok alanda katkı sunan Bilal Şahin, yaptığı hayır işleriyle adını duyurdu. Şahin, Bilal Şahin Camii, Naciye Afet Şahin Kız Hafız Kur'an Kursu, Bilal Şahin Erkek Hafız Kur'an Kursu gibi birçok önemli projeyi hayata geçirerek Diyanet İşleri Başkanlığı’na devretmişti. Ayrıca Şahin Tepesi Sosyal Tesisleri, gençlik merkezi ve nikâh salonu gibi projeleri Yozgat Belediyesi’ne kazandırdı.

Gedikhasan Kasabası'nda Kutbu Cihan Mehmet Şakir Efendi Türbesi, Kur’an kursları, cami ve medrese yapımıyla bölgeye önemli katkılarda bulunan Şahin, ayrıca Gedikhasan İlköğretim Okulu’nu yeniden inşa ederek Milli Eğitim Bakanlığı'na devretti. Bilal Şahin, yaptırdığı okul ve Kur'an kurslarında başarılı olan öğrencilere her yıl düzenli olarak ödüller vererek eğitime verdiği önemi sürdürüyor.

Eğitime Katkılarıyla Tanınıyor

Yozgat’ın kalkınması için eğitim alanında da birçok projeye imza atan Bilal Şahin, Yozgat Bozok Üniversitesi'ne yaptığı katkılarla da biliniyor. 2012’de Yozgat Bozok Üniversitesi İlahiyat Fakültesi binasını ve uygulama camisinin yapımını üstlenerek üniversiteye devreden Şahin, ayrıca Batı Kampüsü giriş kapısı, laboratuvarlar ve dersliklerin tefrişatını gerçekleştirerek eğitime katkı sundu.

Bozokspor taraftarları, Şahin’in Bozokspor’a vereceği desteğin takımı daha ileriye taşıyacağına inanarak, Yozgat’ın hamisinden bir kez daha destek beklediklerini ifade ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.