Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan: Her zaman güveniyoruz ve güvenmeye de devam edeceğiz

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan: Her zaman güveniyoruz ve güvenmeye de devam edeceğiz
Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla önemli bir açıklama yaptı.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla önemli bir açıklama yaptı. Başkan Arslan, Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesinin sembol günlerinden biri olan 19 Mayıs'ın milletin yeniden doğuş günü olduğunu vurguladı. Atatürk'ün Samsun'dan başlattığı özgürlük hareketinin tüm yurda yayıldığını ve milletin azim ve kararlılıkla milli mücadeleye girdiğini belirtti.

Başkan Arslan açıklamasında, "Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da başlattığı özgürlük hareketi, milletimizin mücadele azmi ve kararlılığıyla zaferle sonuçlanmıştır. Bu büyük zafer, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı ve bağımsızlığını kazandığı bir dönemin başlangıcıdır" ifadelerine yer verdi.

Atatürk'ün gençlere olan güvenine vurgu yapan Başkan Arslan, "Bütün ümidim gençliktedir" sözünü hatırlatarak, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu ve onlara güvendiklerini belirtti. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda büyük emekleri olan Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anan Başkan Arslan, "Gençlerimiz, büyük bir özveriyle kurulan Cumhuriyeti omuzlarında yükseltmeye devam edeceklerdir. Bu nedenle gençlerimize her zaman güveniyoruz ve güvenmeye de devam edeceğiz" dedi.

Başkan Arslan'ın mesajında gençlerin yetiştirilmesi ve desteklenmesinin önemi üzerinde duruldu. Bir milletin gençlerini iyi yetiştirebildiği takdirde gelişim ve ilerleme sağlayabileceğine dikkat çekildi. Ayrıca, gençlerin ülke yönetiminde söz sahibi olacakları yakın bir geleceğe güvenle bakıldığına vurgu yapıldı.

Başkan Arslan'ın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladığı açıklamasında, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerin rahmetle anıldığı belirtildi. Yozgatlı hemşerilerine de bayramlarını kutlayan Başkan Arslan, 19 Mayıs'ın önemini ve gençliğin ülkenin geleceğindeki rolünü vurgulayan değerli bir mesaj verdi.

Bu açıklamayla Başkan Arslan, milli bayramların ve Atatürk'ün önemini vurgularken, gençlerin ülkenin en büyük gücü olduğunu ve onlara olan güvenin devam ettiğini göstermiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.