Yozgat Belediye Başkanı Arslan'dan Mansur Yavaş mesajı

Yozgat Belediye Başkanı Arslan'dan Mansur Yavaş mesajı
Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Tarihi Kentler Birliği Meclis toplantısına katılmak üzere İstanbul’a gitti.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Tarihi Kentler Birliği Meclis toplantısına katılmak üzere İstanbul’a gitti. Bu önemli toplantıya katılım sağlamak için İstanbul’a giden Başkan Arslan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile de bir araya geldi.

Kazım Arslan, Tarihi Kentler Birliği Meclis toplantısının ardından yaptığı açıklamada, “Tarihi Kentler Birliği Meclis toplantısı için İstanbul'daydık. Bu vesile ile değerli belediye başkanlarımızla faydalı ve verimli sohbetler imkânı bulduk” dedi. Arslan, toplantının oldukça verimli geçtiğini ve belediyecilik adına önemli konuların ele alındığını belirtti.

Başkan Arslan, Mansur Yavaş ile gerçekleştirdiği buluşmada, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'nın Tarihi Kentler Birliği Başkanı olarak seçilmesini tebrik etti. Arslan, "Tarihi Kentler Birliği Başkanı olarak seçilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ı tebrik eder, başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. Arslan, Yavaş'ın bu önemli görevi en iyi şekilde yürüteceğine inandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.