Yiğitler diyarı Yozgat'a gelmeyen pişman oluyor!

Yiğitler diyarı Yozgat'a gelmeyen pişman oluyor!
Yozgat Belediyesi, şehrin tarihini ve kültürünü tanıtmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleyerek misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Yozgat Belediyesi, şehrin tarihini ve kültürünü tanıtmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleyerek misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Son olarak, Adana’dan gelen vatandaşlar için özel bir program düzenlendi ve Yozgat'ın simgelerinden biri olan Tarihi Hayri İnal Konağı'nda konuklar ağırlandı.

Yozgat, tarihi ve turistik alanlarıyla ön plana çıkan bir şehir. Bu nedenle Hayri İnal Konağı başta olmak üzere diğer tarihi ve turistik mekanlar hakkında detaylı tanıtımlar yapılarak, şehrin zengin mirası hakkında bilgiler aktarıldı. Misafirler, Yozgat'ın yöresel oyunlarıyla eğlenceli vakit geçirirken, yöresel lezzetlerden oluşan bir ikram da yapıldı. Özellikle Yozgat Kavurgası, misafirlerin beğenisini kazandı.

Belediye Başkanı Kazım Arslan, programla ilgili olarak şunları söyledi: “Misafirlerimizi şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yozgat'ın kültürel ve tarihi zenginliklerini tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz ve misafirperverliğimizi en iyi şekilde sergilemeye devam edeceğiz.”

Yozgat Belediyesi'nin düzenlediği bu etkinlikler, şehrin tanıtımına büyük katkı sağlıyor ve misafirlerin Yozgat'ı daha yakından tanımalarına olanak tanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.