Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan miniklerin sevincine ortak oldu

Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan miniklerin sevincine ortak oldu
Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının ilk gününde ilçede anlamlı bir jest yaptı. Başkan Arslan, Yerköy ilçe merkezinde öğrenim gören 2 bin öğrenciye özel olarak hazırlanmış ve içi dolu kalemlikler hediye etti.

Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının ilk gününde ilçede anlamlı bir jest yaptı. Başkan Arslan, Yerköy ilçe merkezinde öğrenim gören 2 bin öğrenciye özel olarak hazırlanmış ve içi dolu kalemlikler hediye etti. Bu jest, yeni eğitim öğretim yılına başlayan öğrenciler ve aileleri tarafından büyük takdir topladı.

Başkan Arslan, hediye dağıtımı öncesinde Şehit Kamil Çelikkaya İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Ziyaretinde okulun öğretmenleriyle bir araya gelen Arslan, eğitim kurumlarının mevcut durumu, ihtiyaçları ve öğrencilerin eğitim şartları üzerine istişarelerde bulundu. Başkan, öğretmenlerle yaptığı sohbetlerde, eğitim sürecine daha fazla nasıl katkıda bulunabileceklerini değerlendirdi.

kalemlik-hediye-etti5.jpg

Öğrencilere Destek, Geleceğe Yatırım

Kalemlik hediyelerini bizzat öğrencilere veren Başkan Arslan, çocuklarla da yakından ilgilendi. Eğitim yılına dair umutlarını paylaşan Arslan, öğrencilere başarılar dileyerek, her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Başkan Arslan, yaptığı konuşmada, “Eğitim, bir toplumun geleceğe yaptığı en büyük yatırımdır. Bizler de yerel yönetimler olarak çocuklarımızın eğitim yolculuğunda onlara her zaman destek olacağız” dedi.

kalemlik-hediye-etti1.jpg

Hediye dağıtım törenine katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Sağlam ve Okul Müdürü Hacı Bayram Ergenoğlu da Başkan Arslan’a eğitim alanında yaptığı katkılar için teşekkür etti. Müdür Sağlam, Başkan Arslan’ın eğitime olan desteğinin öğrencilerin motivasyonunu artırdığını vurgulayarak, “Başkanımızın her yıl okullarımıza ve öğrencilerimize yaptığı yardımlar, öğrencilerimizin başarısına doğrudan katkı sağlıyor. Bu tür etkinlikler, eğitim süreçlerinde çocukların daha motive olmasını sağlıyor” şeklinde konuştu.

Eğitim ve Yerel Yönetim İşbirliği

Başkan Fatih Arslan’ın eğitime verdiği destek, Yerköy ilçesindeki öğrenciler ve veliler tarafından memnuniyetle karşılandı. Belediye ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen bu tür projelerin, ilçedeki eğitim seviyesini daha da yukarıya taşıyacağına inanılıyor. Eğitim camiası, bu tür desteklerin sadece maddi değil, manevi anlamda da öğrencilere büyük katkı sağladığını belirtiyor.

Yerköy Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında öğrencilere yönelik desteklerinin artarak devam edeceği ifade ediliyor. Başkan Arslan, çocukların eğitim hayatlarına katkıda bulunmanın yanı sıra, ilçedeki okulların fiziki şartlarını iyileştirmek ve eğitim faaliyetlerine destek sunmak amacıyla yeni projeler üzerinde çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

kalemlik-hediye-etti2.jpg

Velilerden Teşekkür

Hediye dağıtım töreninde, öğrencilerin yanı sıra veliler de Başkan Arslan’a teşekkürlerini iletti. Veliler, özellikle eğitim yılı başında böyle bir desteğin çocukları için büyük moral kaynağı olduğunu belirterek, Yerköy Belediyesi’nin eğitime verdiği önemin çok değerli olduğunu vurguladı.

Bu anlamlı hediye töreni, Yerköy’de eğitim hayatına yeni başlayan öğrenciler için unutulmaz bir anı olarak kalırken, Başkan Arslan’ın eğitime verdiği desteğin devam edeceği mesajı, tüm ilçede sevinçle karşılandı.

Yerköy Belediyesi, bu tür sosyal sorumluluk projeleriyle ilçedeki çocukların eğitim hayatına katkı sunmaya devam ederken, eğitimin önemini vurgulamayı sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.