Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan esnafın yanında!

Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan esnafın yanında!
Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan, ilçe esnafını iş yerlerinde ziyaret ederek onların taleplerini dinledi ve destek mesajları verdi. Başkan Arslan'ın esnaf ziyaretleri, ilçenin ekonomik ve sosyal yaşamına dair önemli bir etkinlik olarak değerlendirildi

Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan, ilçe esnafını iş yerlerinde ziyaret ederek onların taleplerini dinledi ve destek mesajları verdi. Başkan Arslan'ın esnaf ziyaretleri, ilçenin ekonomik ve sosyal yaşamına dair önemli bir etkinlik olarak değerlendirildi.

Başkan Arslan'ın ziyaretlerinde öne çıkan konu, esnafların karşılaştığı sorunlar ve beklentileri oldu. Esnafların işlerini daha iyi koşullarda yürütebilmeleri için gereken desteği sağlama sözü veren Başkan Arslan, ilçenin kalkınması ve esnafın refahı için çalışmaların süreceğini vurguladı.

esnaflari-dinledi2.jpg

Yapılan açıklamalarda Başkan Arslan'ın, "Esnafımızın her zaman yanındayız ve onların taleplerini önemsiyoruz. İlçemizin kalkınması ve esnafımızın daha iyi koşullarda çalışabilmesi için belediye olarak elimizden geleni yapacağız" şeklinde ifadeler kullandığı belirtildi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından yapılan değerlendirmelerde, ilçedeki esnafların büyük bir çoğunluğunun Başkan Arslan'ın yaklaşımını olumlu bulduğu ve belediyenin esnafın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımını takdir ettiği kaydedildi.

Başkan Arslan'ın esnaf ziyaretlerine devam edeceği ve ilçenin ekonomik dinamiklerine katkı sağlamak için çalışmalarını sürdüreceği bildirildi. Esnafın talep ve önerilerinin dikkate alınarak çözüm odaklı adımların atılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.