Yerköy Belediye Başkanı Arslan bilgi verdi: Gerekli tüm çabayı sarf ediyoruz

Yerköy Belediye Başkanı Arslan bilgi verdi: Gerekli tüm çabayı sarf ediyoruz
Yozgat'ın Yerköy ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Arslan, şehrin çeşitli mahallelerinde gerçekleştirilen taşkın su kanalı temizliği çalışmalarını gözetim altında tutuyor.

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Arslan, şehrin çeşitli mahallelerinde gerçekleştirilen taşkın su kanalı temizliği çalışmalarını gözetim altında tutuyor. Erzurum Mahallesi, Haşim Kılıç Mahallesi, Gültepe Mahallesi, Ayanoğlu Mahallesi ve Karacaşar Mahallesi'nin kesiştiği bölgelerdeki taşkın su kanallarının temizliği için titizlikle çalışmalar sürdürülüyor.

calisma-alanini-ziyaret-etti.jpg

Başkan Arslan, Devlet Su İşleri (DSİ) yetkilileriyle yaptığı görüşmelerin ardından, temizlik çalışmalarının başladığı bölgeleri bizzat ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında yetkililerden detaylı bilgiler alan Başkan Arslan, yapılan çalışmaların mahalle sakinlerinin taşkın riskinden korunmasına ve bölgenin estetik açıdan daha güzel bir görünüme kavuşmasına katkı sağlayacağını belirtti.

calisma-alanini-ziyaret-etti1.jpg

Başkan Arslan, yaptığı açıklamada, "Dere ıslahı ve çevre düzenlemesi projemizle ilçemizin taşkın riskinden korunması ve yaşanabilir bir çevreye sahip olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahalle sakinlerimizin güvenliği ve yaşam kalitesi bizim önceliğimizdir. Bu kapsamda ekiplerimizle birlikte gerekli tüm çabayı sarf ediyoruz" ifadelerini kullandı.

calisma-alanini-ziyaret-etti2.jpg

Vatandaşların karşılaştığı sorunların çözümüne odaklanan Başkan Arslan, çalışmaların titizlikle ve sürekli olarak yürütüleceğini vurguladı. İlçenin altyapısını güçlendirmek ve çevre düzenlemeleriyle yaşam kalitesini artırmak amacıyla yapılan çalışmaların, halkın güvenliğine ve refahına önemli katkılar sağlayacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.