Vali Mehmet Ali Özkan açıkladı! Yozgat'a hayırlı uğurlu olsun

Vali Mehmet Ali Özkan açıkladı! Yozgat'a hayırlı uğurlu olsun
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yozgat'ta eğitimin kalitesini yükseltecek önemli bir yatırımı kamuoyuyla paylaştı.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yozgat'ta eğitimin kalitesini yükseltecek önemli bir yatırımı kamuoyuyla paylaştı. Vali Özkan, toplamda 596 milyon 788 bin lira maliyetle inşa edilen 224 derslikli 18 yeni okulun 2024-2025 eğitim öğretim yılına hazırlandığını duyurdu.

Vali Özkan, bu projeyle Yozgat'taki eğitim altyapısının büyük bir ivme kazanacağını ve çocukların daha modern ve donanımlı ortamlarda eğitim alacağını vurguladı.

18-okul-egitime-hazir.jpg

“Eğitimde Kaliteyi Yükseltiyoruz”

Vali Mehmet Ali Özkan, eğitime yapılan yatırımın ülkenin geleceğine yapılan en önemli yatırım olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi: “Tüm çabamız, çocuklarımızı daha nezih ve modern ortamlarda geleceğe hazırlamak ve daha nitelikli bir nesil yetiştirebilmektir. Bu amaç doğrultusunda 2024 yılı itibarıyla 224 derslikli 18 okulumuzu tamamladık ve yeni eğitim yılına hazır hale getirdik. Bu önemli yatırımın, ilimizde eğitim kalitesini daha da artıracağına inanıyoruz.”

Özkan, ayrıca projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm kurumlara ve kişilere teşekkürlerini ileterek, "Ülkemize, ilimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu hizmetlerin Yozgat'a kazandırılmasında başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Milli Eğitim Bakanımıza, milletvekillerimize ve tüm emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.