Uzun zamandır Yozgat'ı yazıp çizmeyen Zaytung'un belli ki tıka ihtiyacı var! Yiğitler diyarının peşine Çankırı'yı da eklediler

Uzun zamandır Yozgat'ı yazıp çizmeyen Zaytung'un belli ki tıka ihtiyacı var! Yiğitler diyarının peşine Çankırı'yı da eklediler
Mizahi içerikleriyle bilinen internet sitesi Zaytung, Yozgat'ı konu alan yeni bir paylaşımıyla sosyal medyada büyük ilgi topladı.

Mizahi içerikleriyle bilinen internet sitesi Zaytung, Yozgat'ı konu alan yeni bir paylaşımıyla sosyal medyada büyük ilgi topladı. Yozgat’ı merkeze alarak yaptığı ironik haberlerinde, bu kez Yozgat-Çankırı karayolunun 56. kilometresini hedef aldı. Paylaşım, kısa sürede geniş yankı uyandırdı.

"Huzur ve Güvenin Adresi Yozgat"

Zaytung’un esprili diliyle dikkat çeken paylaşımında, Yozgat-Çankırı karayolunun 56. kilometresinin “ülkede huzur ve güvenin hâkim olduğu tek yer” olarak tanımlanması, sosyal medyada pek çok kullanıcı tarafından mizahi bir bakış açısıyla yorumlandı. Zaytung, bu bölgenin sit alanı ilan edildiğini ve ironik bir şekilde hem imara kapalı olması hem de rant potansiyelinin bulunmaması nedeniyle suç örgütlerinin ilgisini çekmediğini belirtti.

yozgat-yine-zaytunga-konu-oldu-4.jpg

Ticari Faaliyet Yok, Enflasyon Yok

Paylaşımda, bölgenin ticari faaliyetlerin olmaması sayesinde enflasyonun etkilerinden uzak kaldığı vurgulandı. Zaytung, ironi dolu yorumlarıyla Yozgat kırsalını ele alarak, “Bu bölgede ticaret yapılmadığı için enflasyonla mücadele gibi bir sorun yaşanmıyor” ifadelerine yer verdi. Bunun yanı sıra, mülteci sorununun da yaşanmadığına dikkat çekildi. Paylaşımda, bölgeye sadece transit geçenlerin uğradığı, dolayısıyla herhangi bir suç vakasının yaşanmadığı belirtildi.

Cep Telefonu Çekmiyor, Suç Oranı Yok

Zaytung'un paylaşımında dikkat çeken bir diğer unsur ise bölgenin teknolojik yetersizliklerine yönelik yaptığı mizahi yorumlardı. Paylaşımda, “Cep telefonu çekmediği için ülkenin geri kalanında yaşanan olumsuz gelişmeler bu bölgeye internet üzerinden dahi ulaşmıyor” denildi. Bu ifadelere ek olarak, kadın ve çocukların bölgede bulunmaması sebebiyle taciz, tecavüz ve cinayet vakalarının yaşanmadığına dikkat çekildi.

Yozgat’a Yönelik Esprili Eleştiriler

Zaytung, Yozgat’a yönelik yaptığı bu paylaşımda, bölgenin suç örgütleri, uyuşturucu mafyası ve diğer yasa dışı gruplar tarafından da ilgi görmediğini vurgularken, ironik bir şekilde bölgenin güvenli ve huzurlu bir yer olduğunu belirtti. Bu durum, sosyal medyada geniş bir yankı uyandırarak birçok kullanıcı tarafından esprili bir şekilde yorumlandı.

Mizahi Paylaşımlar Sosyal Medyada İlgi Görüyor

Zaytung’un Yozgat ile ilgili yaptığı bu paylaşım, kısa sürede binlerce kişi tarafından beğenilip paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcıları, mizahi dilin Yozgat'ın kırsal bölgelerine yönelik esprili bir bakış açısını yansıttığını belirterek, paylaşımın komik ve düşündürücü olduğunu ifade etti. Zaytung'un daha önce de Yozgat’ı merkezine aldığı mizahi içeriklere benzer şekilde yapılan bu paylaşım, şehrin sosyal medya gündeminde uzun süre konuşulmasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.