TRT 1 ekranlarında Yozgat rüzgarı esti! Performansıyla izleyenleri büyüledi

TRT 1 ekranlarında Yozgat rüzgarı esti! Performansıyla izleyenleri büyüledi
TRT 1'in sevilen yarışma programı "Sen Türkülerini Söyle" yeni sezonda büyük bir heyecanla başladı. Yozgatlı yetenek Elmas İler'in performansı izleyicileri adeta büyüledi.

TRT 1'in sevilen yarışma programı "Sen Türkülerini Söyle" yeni sezonda büyük bir heyecanla başladı. Yozgatlı yetenek Elmas İler'in performansı izleyicileri adeta büyüledi. Programın sunuculuğunu üstlenen deneyimli sanatçı Turgay Başyayla'nın eşlik ettiği bu sezonun jüri koltuğunda ise Aysun Gültekin, Özhan Eren, Emre Yücelen, Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray gibi usta isimler yer alıyor.

yozgatli-sanatci-yarismaya-katildi3.jpg

Elmas İler, Yozgat Yenifakılı ilçesinden gelerek Ankara'da yaşamını sürdüren bir sanatçı olarak müzik serüvenine genç yaşlarda adım attı. TRT radyosu gençlik korosunda başlayan müzik yolculuğu, Homay Derneği ve Gazi Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı gibi önemli kurumlarla devam etti. Sahne performansları ve müzikal başarılarıyla adını duyuran İler, birçok TV kanalında ve radyo programında yer aldı. Ayrıca Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği konser etkinliklerinde ve Yozgat'ın önemli festivallerinde de başarılı performanslar sergiledi.

yozgatli-sanatci-yarismaya-katildi3-001.jpg

"Sen Türkülerini Söyle" yarışmasında seslendirdiği "Gova Gova" şarkısıyla jüri üyelerini etkileyen Elmas İler, diğer yarışmacılarla rekabet ederek 100 bin liralık büyük ödülün sahibi olmak için mücadele edecek. Yarışmanın yeni sezonu, yarışmacıların iki ayrı turda performanslarını sergileyeceği 10 bölümden oluşacak ve müzik tutkunlarını ekran başına kilitleyecek. Program, Türk halk müziğinin zengin repertuarını ve yetenekli sesleri keşfetmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

yozgatli-sanatci-yarismaya-katildi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.