Kan donduran haber Yozgat'a ulaştı! Cinayete kurban giden kişi Yozgatlı çıktı

Kan donduran haber Yozgat'a ulaştı! Cinayete kurban giden kişi Yozgatlı çıktı
Eskişehir'de dört gündür kayıp olan ve bugün cansız bedeni bulunan Prof. Dr. Bekir Karasu'nun cinayete kurban gittiği düşünülüyor.

Eskişehir'de dört gündür kayıp olan ve bugün cansız bedeni bulunan Prof. Dr. Bekir Karasu'nun cinayete kurban gittiği düşünülüyor. 1965 yılında Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde doğan Karasu, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak görev yapıyordu.

Prof. Dr. Bekir Karasu'nun kaybolduğuna dair ilk ihbar beş gün önce yapıldı. Emniyet güçleri, kaybolma ihbarının ardından geniş çaplı bir araştırma başlattı. Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtları ve Mobese görüntüleri detaylı bir şekilde incelendi. Ayrıca, Karasu'nun cep telefonu sinyalleri takip edilerek, Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine bağlı Karacaşehir Mahallesi'nde yoğunlaşan bir araştırma yürütüldü.

Bölgedeki yoğun çalışmalar sonucunda, Karasu'nun cansız bedeni Porsuk Çayı'nda elleri bağlı olarak bulundu. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde, Karasu'nun boğularak öldürüldüğü belirlendi. Savcılık tarafından 'cinayet' soruşturması başlatıldı.

Olayın gerçekleştiği gün, Prof. Dr. Bekir Karasu'nun bir grup tarafından gasp edildiği ve Mobese görüntülerinde aynı araca binen şüphelilerin, Karasu'ya ait terk edilmiş aracı yağmaladıkları görüldü. Şüphelilerin kimlikleri tespit edilerek, olaya karıştığı belirlenen yedi kişiden beşi gözaltına alındı. Kayıp olan iki şüphelinin aranmasına ise devam ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.