Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Yozgat'ta

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Yozgat'ta
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Yozgat'a gelerek çeşitli temaslarda bulundu.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Yozgat'a gelerek çeşitli temaslarda bulundu. Ziyaret kapsamında ilk olarak İl Jandarma Komutanı Albay Nejdet Özcan ile bir araya gelen Orgeneral Çetin, jandarmanın Yozgat'taki faaliyetleri hakkında detaylı bilgi aldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz da Orgeneral Çetin'e yapılacak olan yeni jandarma hizmet binasıyla ilgili bilgiler sundu. Yılmaz, yeni binanın modern ve işlevsel olacağını belirterek, hizmet kalitesini artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

orgeneral-cetinden-yozgat-ziyareti10.jpg

Orgeneral Çetin, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan'ı da makamında ziyaret etti. Vali Özkan, Orgeneral Çetin'i Yozgat'ta ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek, nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Görüşmede, Yozgat'taki genel güvenlik durumu ve jandarmanın bölgedeki çalışmaları ele alındı.

Orgeneral Çetin ve Vali Özkan, daha sonra Yozgat Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ni ziyaret etti. Burada şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelen Orgeneral Çetin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın selamlarını iletti. Çetin, "Şehit yakınları ve gazilerin her zaman yanında olmayı sürdüreceğiz. Allah bizi sizlere karşı mahcup etmesin. Devlet olarak millet olarak hep birlikte bu vatan için, bu millet için, şanlı bayrağımız için, canımızı feda etmeye hazırız" dedi.

orgeneral-cetinden-yozgat-ziyareti11.jpg

Ziyaretleri kapsamında Orgeneral Çetin ve Vali Özkan, Yozgat'ın tarihi Aynalı Kahvesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşların taleplerini dinleyen Orgeneral Çetin, ülkenin dört bir yanında huzurun devam etmesini istediklerini vurguladı. "Sayın Valimiz de burada gereken her şeyi yaparak huzurun çok daha iyi seviyeye gelmesi için çaba sarf ediyor" ifadesini kullandı.

Orgeneral Çetin, Yozgat'ın huzurlu ve güzel bir şehir olduğunu belirterek, vatandaşların memnuniyetini dile getirdi. Ziyaret boyunca vatandaşlarla sıcak ve samimi bir atmosferde sohbet eden Çetin, jandarmanın halkla iç içe olmasının önemine değindi.

orgeneral-cetinden-yozgat-ziyareti15.jpg

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'in Yozgat ziyareti, hem jandarma personeli hem de vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Çetin'in temasları sırasında dile getirdiği güvenlik ve huzur mesajları, bölgedeki güvenlik güçlerinin moralini yükseltti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.