Gençlerin yeni adresi oldu! Büyük coşkuyla tamamlandı

Gençlerin yeni adresi oldu! Büyük coşkuyla tamamlandı
Ankara'nın gözde mekanlarından Kocatepe Camii fuar alanında, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından düzenlenen Devr-i Alem Gençlik Fuarı'nın kapanış programı, büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Ankara'nın gözde mekanlarından Kocatepe Camii fuar alanında, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından düzenlenen Devr-i Alem Gençlik Fuarı'nın kapanış programı, büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Fuarda gençler, çeşitli etkinlikler ve programlarla dolu dolu bir hafta geçirirken, TDV Genel Müdür Yardımcısı Fatih Kayacan, yapılan çalışmaların değerlendirmesini yaparak gelecek hedeflere odaklanmanın önemine vurgu yaptı.

tdv12983.jpg

Kayacan, yaptığı açıklamada, "Cuma gününden bugüne olan çalışmalardan çok güzel bir sunu gördük. Bizler eşrefi mahluk olarak bu hayata bir anlam ve mana eklemek durumundayız. Yaptığımız organizasyonları mutlak manada bir hedefe odaklamamız lazım" dedi.

Gençlerin etkinliklere ve programlara katılımının oldukça güzel olduğunu belirten Kayacan, "Genç kardeşlerimiz burada çok güzel etkinliklere ve programlara imza attılar. Şu an da gençlerimizin imkanlarına baktığımızda imkanların genişliğinden çok mutlu oluyoruz. İmkanlar arttığında imtihanlar da artıyor" şeklinde konuştu.

Medya ve sosyal medyanın önemine de değinen Kayacan, "Medya ve sosyal medyada Müslümanca bir duruş sergilemeliyiz. Her anı ve her eylemi Rabbimizin gördüğü şuurunda hareket etmeliyiz. Kur'an'ın emri olan en güzel hal ile mukabelede bulunma, bir gencin en önemli özelliği olmalı. Referansı İslam olan bir genç, duruşuyla, paylaşımıyla ve eylemiyle örnek olmalı" ifadelerini kullandı.

tdv12975.jpg

Konuşmasının devamında Kayacan, "Bu güzel organizasyonun başlangıcından bugüne kadar büyük emek veren tüm çalışma arkadaşlarımı, tüm sivil toplum kuruluşlarını gönülden tebrik ediyorum. Buradan aldığımız yeni bir enerjiyle bir sonraki organizasyonda çok farklı noktalara, çok farklı kesimlere ulaşmayı ümit ediyoruz. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Programın sonunda 38 sivil toplum kuruluşuna sertifika takdim edildi ve katılımcılar, fuarın verimli geçtiğini vurgulayarak memnuniyetlerini dile getirdiler.

TDV Devr-i Alem Gençlik Fuarı, gençlerin sosyal, kültürel ve dini alanlarda kendilerini geliştirmelerine olanak sağlayan önemli bir platform olarak her yıl büyük ilgi görüyor. Bu yılki fuarın kapanış programı da bu ilginin bir göstergesi olarak büyük bir coşkuyla tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.