Çekerek'te hazırlıklar sürüyor! Ekipler sahada yoğun mesai yapıyor

Çekerek'te hazırlıklar sürüyor! Ekipler sahada yoğun mesai yapıyor
Çekerek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kış aylarında yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için başlattığı dere ıslahı, menfez ve rögar temizliği ile altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çekerek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kış aylarında yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için başlattığı dere ıslahı, menfez ve rögar temizliği ile altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri, ilçe genelinde yıl boyunca yürüttükleri çalışmalara hız kesmeden devam ederken, vatandaşların özellikle yağışlı havalarda karşılaşabilecekleri olumsuzlukları önlemeyi hedefliyor.

tum-ekiplerimizle-sahadayiz-2.jpg

Altyapı ve üstyapı çalışmaları

Belediye ekipleri, ilçenin çeşitli noktalarında asfalt yama, şarampol düzenleme ve yol onarım çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Kış mevsimi öncesi gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirten Çekerek Belediye Başkanı Üzeyir İnce, "Vatandaşlarımızın özellikle yağışlı havalarda sorun yaşamaması için tüm ekiplerimiz sahada görev başında. İlçemizin her köşesinde altyapı ve üstyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kış aylarına sorunsuz bir şekilde girmek için gerekli tüm önlemleri almış bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

tum-ekiplerimizle-sahadayiz.jpg

Başkan İnce sahada denetim yaptı

Belediye Başkanı Üzeyir İnce, ilçede yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerin yanında yer aldı. İnce, ilçede devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarının mevsim şartları elverdiği sürece hız kesmeden devam edeceğini belirterek, "Hemşehrilerimizin kış mevsiminde herhangi bir sorun yaşamaması için gerekli her türlü çalışmayı yapıyoruz. Belediyemiz, yaz döneminin son günlerinde bile ara vermeden çalışmalarına devam ediyor. İlçemizin her noktasında vatandaşlarımız için hizmetlerimizi sunmayı sürdürüyoruz" dedi.

tum-ekiplerimizle-sahadayiz-1.jpg

Parke ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlanıyor

Çekerek Belediyesi, kış gelmeden önce ilçedeki parke döşeme ve çevre düzenleme çalışmalarını da hızlandırdı. Başkan İnce, bu çalışmaların kısa süre içinde tamamlanarak halkın kullanımına sunulacağını söyledi. Ayrıca, belediye ekiplerinin gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı teşekkür eden İnce, "Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Parke ve çevre düzenleme çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak halkımıza sunacağız. Yapmış olduğumuz tüm çalışmalar ilçemize hayırlı olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.