Belediye Başkanı Arslan Yozgat’a yapacaklarını açıkladı: Ne söz verdiysek, onların gayreti içerisindeyiz

Belediye Başkanı Arslan Yozgat’a yapacaklarını açıkladı: Ne söz verdiysek, onların gayreti içerisindeyiz
Yeniden Refah Partisi’nin Yozgat’taki Aylık İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, önemli açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi’nin Yozgat’taki Aylık İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Arslan, Yozgat'ta yaşanan başarılara vurgu yaparak sözlerine başladı. “Yozgat Belediye Başkanlığını milli görüş belediyeciliği ile tanıştırmak için ilk adımı attık. Seçimlerden sonra ilk toplantımızı yapıyoruz. Yozgat’a başarı hikâyesi yaşattık. İnanıyorum ki 5 yıl boyunca çok güzel hizmetler yapılacak. Belediye mali ve idari sıkıntıları kamuoyu ile paylaştık. Bu durum, dertlenme ya da mazerete sığınma değil. Geldiğimizde tabloyu ortaya koymamız gerekiyordu, çünkü ileride başarısızlıkla suçlanmamak için durumu açıkça paylaştık,” dedi.

Belediyecilik alanında yapılması gerekenlerin gayreti içerisinde olduklarını belirten Arslan, “Mali ve idari konularda düzenlemeler yapılıyor. Yozgat Belediyesi’ni tekrar hizmet yapacak duruma getirmek için çalışıyoruz. Kişilere değil, halkımıza hizmet için bir takım düzenlemeler yapılıyor. Seçimde halkımıza ne söz verdiysek, onların gayreti içerisindeyiz. Ekonomi, idari ve mali durum kötü olabilir ama biz azim ve kararlılıkla bunların üstesinden geleceğiz. İnşallah yılsonuna kadar bu sıkıntılar bitecek ve Yozgat, sadece hizmetleriyle konuşulacak bir belediye olacak,” şeklinde konuştu.

Seçim sırasında verdiği projelere değinen Arslan, “Seçimlerde halkımıza bazı projeler sunduk ve söz verdik. Geride kalan 2 ay içerisinde yoğun bir gayret içindeyiz. Genel Başkanımızın belediyemizi ziyareti sırasında seçimlerde söz verdiğimiz 3 büyük proje ile ilgili çalışmalar belli bir noktaya geldi. En önemli projemiz olan 1000 Konutluk Yapı Projesi için kooperatif kurulumunu başlattık ve bitirdik. Arsa arayışları başladı ve yapılacağı arsalar belirlendi. Bu ay meclis toplantısında imar sürecini başlatacağız. Yozgatlı hemşirelerimiz bu projeyi heyecanla bekliyor,” ifadelerini kullandı.

Galericiler Sitesi projesi hakkında da bilgi veren Arslan, “Yozgat için neler yapabiliriz diye çalışıyoruz. Galerici esnafımız için Oto Merkez isimli Galericiler Sitesi projesini başlattık. Galericilerle oturup bunu nasıl yaparız diye tartıştık ve bir kooperatif kurmalarını söyledik. Artık çalışmalar devam ediyor. Yozgat’a yakışır bir site olacak ve kısa bir süre içinde başlamış olacağız,” dedi.

Yozgat’ın tarihi eserlerini geleceğe taşımak istediklerini belirten Arslan, “2014-2019 döneminde Yozgat’ın tarihi konaklarını geleceğe taşımak için ciddi adımlar atmıştık. Şimdi, Karslıoğlu Konağı’nın karşısında olan Karslıoğlu Evi’nin ihalesini verdik. Aşağıçatak, Çapanoğlu ve İstanbuloğlu Mahallelerinde tarihi bir doku oluşturup insanların gezmekten keyif alacağı sokaklar ve mahalleler oluşturma gayretindeyiz. Yeni düzenlemelerle mahalleler ve caddeler, kaldırımlar düzenlendi. İki ayda çok iş yaptık ve bu sürede hem bizim hem de Refah Partisi’nin yüzü yere düşmeyecek,” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.