Başkan Kazım Arslan açıkladı! Yozgat'ta 3 ay içinde neler değişti?

Başkan Kazım Arslan açıkladı! Yozgat'ta 3 ay içinde neler değişti?
Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, göreve geldiği günden itibaren 3 ay içinde yaptığı çalışmaları sosyal medya hesabından paylaştı.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, göreve geldiği günden itibaren 3 ay içinde yaptığı çalışmaları sosyal medya hesabından paylaştı. Başkan Arslan, “Bizi izlemeye devam edin. Bizim yapılacak çok işimiz var, lafla sözle uğraşacak vaktimiz yok. Yozgat’a 3 ayda neler yaptığımızı halkımızın takdirine sunuyoruz” dedi.

Başkan Arslan, yaptığı açıklamada göreve gelir gelmez belediye binasına T.C. yazısını eklediklerini belirtti. Evcil Köy Projesi’ni başlattıklarını, Eski Pazar Mahallesi'ne saat kulesini yeniden yerleştirdiklerini ve Şemsiyeli Sokak’a yeniden şemsiyeleri yerleştirdiklerini ifade etti. Çocuk Sanat Merkezi’ni yeniden açtıklarını ve geleneksel ramazan etkinliklerini düzenlediklerini vurgulayan Arslan, Şehri Huzur Projesi’ni başlattıklarını ve sokakların düzenli olarak yıkandığını belirtti.

halkimizin-takdirine-sunuyoruz4.jpg

Tarihi Saat Kulesi’nin yeniden çalıştırıldığını ve Cevizli Konağı'nın tekrar vatandaşların hizmetine açıldığını ifade eden Arslan, şehirdeki otobüs duraklarının temizlendiğini ve galericiler sitesinde aydınlatma ile menfez temizliği yapıldığını belirtti. Yozgat’ı çiçeklerle donattıklarını söyleyen Başkan Arslan, Yaz Spor Okulu’nu hayata geçirerek gençleri spor yapmaya teşvik ettiklerini, motosiklet park alanları oluşturduklarını ve mahallelerde ilaçlama çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Kaldırım boyama faaliyetlerinin gerçekleştirildiğini ve esnaflarla geleneksel kahvaltı programlarının düzenlenmeye devam ettiğini belirtti.

halkimizin-takdirine-sunuyoruz1.jpg

Başkan Arslan, Bungalov Otel Projesi için çalışmalara başladıklarını ve Küçük Şeyh Efendi Tekkesi’nin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi. Restorasyon çalışmalarının devam ettiğini belirten Arslan, belediyede israfı bitirerek gelirlerini artırdıklarını, halk masası oluşturarak vatandaşların hizmetine sunduklarını ve peyzaj ile kaldırım çalışmalarıyla şehre güzel görüntüler kazandırdıklarını ifade etti. Şiir Sokağı’nda kaldırım ve peyzaj çalışması gerçekleştirdiklerini ve Yozgat Park Mehmet Hafız Camii’ni tekrar hizmete açtıklarını belirtti. Ayrıca YOBİS’i Yozgat’a tekrar kazandırdıklarını söyledi.

halkimizin-takdirine-sunuyoruz2.jpg

Başkan Arslan, Yozgat halkının beklentilerine cevap vermek adına gece gündüz çalıştıklarını ve şehrin ihtiyaçlarına yönelik projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti. “Yozgat’ımızın daha yaşanabilir bir şehir olması için tüm ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Halkımızın desteğiyle Yozgat’ı daha güzel bir geleceğe taşıyacağız” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.