Ankara'ya çıkarma yaptılar! Yozgat'a yeni yatırımlar ve projeler geliyor

Ankara'ya çıkarma yaptılar! Yozgat'a yeni yatırımlar ve projeler geliyor
AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ı ziyaret ederek ilin taleplerini iletti.

AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ı ziyaret ederek ilin taleplerini iletti. Bu kapsamda yapılan görüşmelerde önemli projelerin hayata geçirilmesi kararlaştırıldı.

Milletvekili Akgül, yaptığı açıklamada, "Ziyaretlerimizde Yozgat'ın ihtiyaçları ve talepleri hakkında detaylı bilgi verdik. Bakanlarımızın ilgi ve destekleriyle önemli projelerin hayata geçirilmesi için adımlar atıldı." ifadelerini kullandı.

Özellikle Yozgat Şehir Stadyumu'nun tamamlanması ve kalan kısmının ihaleye çıkarılması planlanıyor. Böylece spor ve gençlik faaliyetlerine daha geniş bir alan sunulacak. Ayrıca, Güreş Eğitim Merkezi projesi de bütçeye alınarak sporun yaygınlaştırılması hedefleniyor.

yozgat-icin-gorustuler.jpg

Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan ise ziyaret kapsamında ilçede yapılacak olan projeleri dile getirerek, "Özellikle Şehidimiz Muharrem Efendi Dündar'ın isminin ilçe stadyumunda yaşatılması için girişimlerde bulunduk. Bakanımızdan nazik karşılama ve ilgi gördük." şeklinde konuştu.

Sarıkaya Belediye Başkanı Osman Gözan da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ı ziyaret ederek ilçenin talep ve isteklerini ilettiğini belirtti. Bu kapsamda yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezleri gibi projelerin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

yozgat-icin-gorustuler1.jpg

Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş ise yapılan ziyaretler sonrası il merkezi ve ilçelerdeki yatırımların hızlı bir şekilde tamamlanması için gerekli talimatların verildiğini vurguladı. "Yozgatlı hemşehrilerimiz AK Parti'nin hizmetlerini almaya devam edecekler." diyen Altuntaş, projelerin vatandaşların hizmetine sunulması için çaba harcayacaklarını sözlerine ekledi.

Yozgatlılar, ilin her geçen gün daha modern ve gelişmiş bir yapıya kavuşması için yapılan bu çalışmaları memnuniyetle karşılıyor. Yatırımların tamamlanmasıyla birlikte ilin sosyal ve ekonomik yaşamında olumlu değişimlerin yaşanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.