Ankara'dan Yozgat'a kahreden haber geldi! Kentte büyük üzüntüye dönüştü

Ankara'dan Yozgat'a kahreden haber geldi! Kentte büyük üzüntüye dönüştü
Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, Hatay İl Emniyet Müdürlüğünde görevli komiser yardımcısı Veysel Öztürk (33), eşi Hasret Öztürk (33) ile bilinmeyen bir nedenden dolayı yaşanan tartışma kanlı bitti.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, Hatay İl Emniyet Müdürlüğünde görevli komiser yardımcısı Veysel Öztürk (33), eşi Hasret Öztürk (33) ile bilinmeyen bir nedenden dolayı yaşanan tartışmanın ardından beylik tabancasıyla eşini ve iki çocuğunu vurarak intihar etti. Yaşanan bu trajik olay, şehirde büyük bir üzüntüye dönüştü.

Sabah saatlerinde 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan Çevik Sokak'taki bir apartmanda gerçekleşen olay, çevrede yaşayanların ve yetkililerin büyük şaşkınlık ve üzüntüyle karşıladığı bir durum oldu. İlk belirlemelere göre, çift arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek cinnet getiren Veysel Öztürk'ü harekete geçirdi. Tartışmanın alevlenmesi üzerine beylik tabancasını alan Öztürk, önce eşine ardından da 15 yaşındaki kızları Nisa Nur Öztürk ve 13 yaşındaki oğlu Mustafa Öztürk'e ateş etti. Ardından aynı silahı kendisine doğrultarak intihar ettiği belirtildi.

corumlu-polis.jpg

Olayın duyulmasıyla birlikte bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak ne yazık ki, yaşanan bu acı olay sonucunda aile bireylerinin hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler ise Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Komşular ise yaşanan bu trajik olay karşısında büyük bir şaşkınlık içinde olduklarını ifade etti. Gülşen Akdemir adlı komşu, "Sokakta polisler olduğunu gördüm. Ne olduğunu öğrenmeye çalıştım. Bir kişinin, eşini, çocuklarını ve kendisini vurduğunu söylediler. Saldırgan kişi polismiş. Görevden gelmiş. Eşiyle arasında boşanma aşamasında olduğunu duyduk. Silahına da susturucu takmış. Kendilerini tanırdık. Burada 10 senedir komşumuzdu. Daha önce hiç kavgalarını görmemiştik" şeklinde konuştu.

Yaşanan bu trajik olayın ardından, aile fertlerinin memleketleri olan Yozgat'ta defnedileceği öğrenildi. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatılırken, yetkililer ailenin yaşadığı bölgede ve çevresindeki insanlarla görüşmeler yapıyorlar. Olayın perde arkasındaki gerçek nedenlerin ortaya çıkarılması için çalışmalar sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.