Ankara'da kan donduran olay! Yozgat'a acı haberi ulaştı

Ankara'da kan donduran olay! Yozgat'a acı haberi ulaştı
Yozgatlı kadın Edanur Kaya, Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana gelen bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olay, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Yozgatlı kadın Edanur Kaya, Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana gelen bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olay, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Saldırgan S.K. adlı şahıs, bilinmeyen bir nedenden dolayı Edanur K.'ye saldırdı ve boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi ancak Edanur K., ağır yaralarına rağmen kurtarılamadı. Saldırgan ise kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

sincanda-bicaklandi.jpg

Edanur K.'nin arkadaşı Kader Düzgün, olayın ardından yaptığı açıklamada, "Edanur'un psikolojik sıkıntıları olabilir ancak hiçbir insan bu şekilde öldürülmeyi hak etmiyor. Kadınlarımıza ve çocuklarımıza sahip çıkalım" dedi. Düzgün, Edanur'un sevilen ve sayılan biri olduğunu, ailesinin ve eşinin de büyük acı içinde olduğunu belirtti. Edanur'un sadece sevgiye ihtiyacı olan bir genç kız olduğunu vurguladı.

Merhume Edanur Kaya'nın cenazesi, öğle namazının ardından Kayalar köyünde defnedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.