AK Parti Yozgat Milletvekillerinden ilçelere çıkarma

AK Parti Yozgat Milletvekillerinden ilçelere çıkarma
AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde ilçe belediye başkanı seçilen isimleri ziyaret etti.

AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde ilçe belediye başkanı seçilen isimleri ziyaret etti.

Bu ziyaretler kapsamında, Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan, Şefaatli Belediye Başkanı Zeki Bozkurt, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar ve Ovakent Belediye Başkanı Tuncay Erdoğan'a hayırlı olsun dileklerini ileten milletvekilleri, partilerinin belediyecilik anlayışını vurgulayarak, "Durmak yok, yola devam" dedi.

ak-partili-belediyeleri-ziyaret1.jpg

AK Parti'nin yerel yönetimlerdeki başarılarına dikkat çeken Milletvekilleri Akgül ve Şahan, Yerköy, Şefaatli, Boğazlıyan ve Ovakent ilçelerinde seçilen belediye başkanlarının göreve başlamalarıyla birlikte gerçekleştirdikleri ziyaretlerde, AK Parti'nin hizmet anlayışını ve projelerini destekleyeceklerini ifade etti.

İl Başkanı Çelebi Altuntaş ve partililerin de eşlik ettiği ziyaretlerde, ilçe belediye başkanları da yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Belediye başkanları, ilçelerindeki sosyal ve ekonomik kalkınma projelerini hayata geçirme konusundaki kararlılıklarını ve AK Parti'nin desteğini vurguladılar.

Milletvekilleri Akgül ve Şahan, Yerköy'ün tarım ve sanayi potansiyelini değerlendirerek, ilçenin kalkınması için yapılacak yatırımları destekleyeceklerini belirtti. Şefaatli Belediye Başkanı Zeki Bozkurt ise ilçenin turizm potansiyelini artırmak amacıyla çeşitli projeler üzerinde çalıştıklarını ve destek beklediklerini dile getirdi.

ak-partili-belediyeleri-ziyaret3.jpg

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ilçenin altyapı ve çevre düzenlemesi konularında çalışmalar yaptıklarını ve bu konularda AK Parti milletvekillerinden destek istediklerini söyledi. Ovakent Belediye Başkanı Tuncay Erdoğan ise ilçede tarım ve hayvancılık sektörünü geliştirmek için projeler ürettiklerini ve bu projelerin hayata geçirilmesinde AK Parti'nin önemli bir rol oynayacağını belirtti.

Ziyaretlerde, ilçe belediye başkanları ve AK Parti milletvekilleri, ilçelerin ihtiyaçları doğrultusunda ortak çalışmalar yapma ve bölgenin kalkınmasına katkı sağlama konusunda mutabık kaldılar. Bu doğrultuda, ilçelerdeki altyapı, eğitim, sağlık, tarım, sanayi ve turizm gibi alanlarda yapılacak çalışmaların koordinasyonunu sağlayacaklarını ve bölgenin potansiyelini en iyi şekilde değerlendireceklerini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.