Ak Parti Yozgat milletvekilleri duyurdu! Yozgat'a 34 atama birden yapıldı

Ak Parti Yozgat milletvekilleri duyurdu! Yozgat'a 34 atama birden yapıldı
Sağlık Bakanlığı, "Devlet Hizmet Yükümlülüğü" kapsamında Yozgat'a 26 uzman ve 8 pratisyen hekim olmak üzere toplam 34 doktorun atanmasını gerçekleştirdi.

Sağlık Bakanlığı, "Devlet Hizmet Yükümlülüğü" kapsamında Yozgat'a 26 uzman ve 8 pratisyen hekim olmak üzere toplam 34 doktorun atanmasını gerçekleştirdi. AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, bu atamaları sosyal medya hesaplarından duyurarak Yozgatlılara müjdeledi.

yozgata-doktor-atamasi-4.jpg

Milletvekili Akgül, yaptığı açıklamada, "Sağlığınız bizim için değerli. Sağlık Bakanlığımız tarafından Yozgat merkez ve ilçelerimizde görevlendirilmek üzere 26 uzman, 8 pratisyen hekim olmak üzere 34 doktorun kadro tahsisi gerçekleştirildi. Yozgat‘ımıza hayırlı olsun" dedi.

Milletvekili Şahan ise doktor atamalarının Yozgat'a hayırlı olmasını dilerken, "Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca Beyefendi’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kadın hastalıkları ve doğum uzman tabip 3 tane, pratisyen hekim 8 tane, fizyoloji uzman tabip 1 tane, tıbbi farmakoloji uzman tabip 1 tane, aile hekimliği uzman tabip 1 tane, çocuk sağlığı ve hastalıkları uzman tabip 1 tane, enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji uzman tabip 1 tane, genel cerrahi uzman tabip 2 tane, radyoloji uzman tabip 1 tane, tıbbi biyokimya uzman tabip 1 tane, anesteziyoloji ve reanimasyon uzman tabip 1 tane, beyin cerrahisi uzman tabip 1 tane, fizik tedavi uzmanı 1 tane, göğüs cerrahisi 1 tane, kardiyoloji uzmanı 1 tane, kulak burun boğaz hastalıkları uzman tabip 1 tane, nöroloji uzman tabip 1 tane, üroloji uzman tabip 1 tane, iç hastalıkları uzman tabip 2 tane, acil tıp uzmanı 1 tane, çocuk psikiyatri uzmanı 1 tane, erişkin psikiyatri uzmanı 1 tane, göğüs hastalıkları uzmanı 1 tane" şeklinde detayları paylaştı.

yozgata-doktor-atamasi-6.jpg

Bu atamalarla birlikte Yozgat, sağlık alanında daha fazla uzman desteğiyle hizmet kalitesini artıracak ve bölge halkının sağlık hizmetlerine daha kolay erişimini sağlayacak. Yozgat'a yeni atanacak doktorlar, bölgenin sağlık altyapısını güçlendirmeye yönelik önemli bir adım olarak görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.