Ak Parti Yozgat Milletvekilleri bölgeye çıkarma yaptı! Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız

Ak Parti Yozgat Milletvekilleri bölgeye çıkarma yaptı! Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız
Yozgat’ta etkili olan sağanak yağış ve doludan zarar gören çiftçiler, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan tarafından ziyaret edildi.

Yozgat’ta etkili olan sağanak yağış ve doludan zarar gören çiftçiler, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan tarafından ziyaret edildi. Milletvekilleri, çiftçilerin dertlerini dinleyerek çözüm odaklı çalışmalar yürütme sözü verdi.

Milletvekili Akgül, çiftçilere yapılan ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Şov yapmıyoruz, zarar gören çiftçilerimizin derdine derman olmaya çalışıyoruz," dedi. Ziyarete İl Başkanı Çelebi Altuntaş, İl Genel Meclis Başkanı Adnan Ünal ve diğer partililer de katıldı.

ak-parti-ciftci-6.jpg

AK Parti heyeti, yalnızca bayram coşkusunu paylaşmakla kalmayıp, sel ve dolu nedeniyle zarar gören çiftçilerin acılarını dinledi. Akgül, "Sıkıntılarına çözüm bulmak için gerekli görüşmeleri yaptık," şeklinde konuştu.

Milletvekili Akgül, yağışların yol açtığı zararın boyutlarını Vali Mehmet Ali Özkan ile görüştüğünü belirtti. "Süreci yakından takip ediyoruz. Çiftçilerimize gereken desteği sağlayacağız," dedi. Akgül, çiftçilerin Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçlarının ertelenmesi için de ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti.

ak-parti-ciftci-2.jpg

Milletvekili Süleyman Şahan da benzer ifadeler kullanarak, "Hem bayramlaşma hem de yağışlar sebebiyle zarar gören vatandaşlarımızla bir araya geldik. Dün olduğu gibi bugün de, yarın da her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz," dedi. Şahan, çiftçilerin endişelenmemesi gerektiğini vurgulayarak, "Zararlarının karşılanması ve gerekli kolaylıkların sağlanması için elimizden gelen bütün çaba ve gayreti sarf edeceğiz," şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Çelebi Altuntaş da Milletvekilleri Akgül ve Şahan’a teşekkür ederek, "İlimizin ağabeyi değerli Vekilimiz Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan’la birlikte afetten zarar gören çiftçilerimizle bir araya geldik. Bayram coşkusunu hep birlikte yaşadık. Ziyaretlerimizde önceliği yağışlardan zarar gören çiftçilerimize ayırdık," dedi. Altuntaş, Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçların erteleneceği müjdesini vererek, "Bu çiftçilerimiz açısından son derece önemli bir gelişme," diye ekledi.

akgul-ve-sahan-vatandaslarin-sikintilarini-dinledi-6.jpg

Akgül, İl Başkanı Çelebi Altuntaş ve ilçe başkanlarıyla birlikte yaptığı ziyaretlerde, "Vatandaşlarımızın yanında olmaktan ve sorunlarını çözmek için çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Samimi bir şekilde çözümler üreteceğiz," şeklinde konuştu. Ziyaret edilen vatandaşlar ise AK Parti heyetinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, yaşadıkları sıkıntıları paylaşmanın kendilerine moral verdiğini ifade ettiler.

akgul-ve-sahan-vatandaslarin-sikintilarini-dinledi-4.jpg

AK Parti heyeti, Sarıkaya ilçesinden başlayarak Boğazlıyan, Yenifakılı, Şefaatli, Yerköy, Çandır, Çayıralan, Sorgun, Akdağmadeni, Kadışehri, Çekerek, Aydıncık ve Saraykent ilçelerine ziyaretler gerçekleştirdi. Bayramlaşmanın yanı sıra çiftçilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen heyet, çözüm odaklı çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.