AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan önemli mesajlar verdi: Onların her birine minnettarız

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan önemli mesajlar verdi: Onların her birine minnettarız
AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Yozgat Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ni ziyaret ederek, milli birlik ve beraberliğin pekiştirilmesine yönelik önemli mesajlar verdi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Yozgat Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ni ziyaret ederek, milli birlik ve beraberliğin pekiştirilmesine yönelik önemli mesajlar verdi. Ziyaret sırasında şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelen Şahan, ülkenin bağımsızlığı ve güvenliği için canlarını feda eden kahramanların ailelerine minnettar olduğunu ifade etti.

Milletvekili Şahan, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, şehit aileleri ve gazilerin fedakarlıklarının asla unutulmayacağını belirtti. Şahan, “Bu ülkenin hangi şartlarda kurulduğunu, hangi badireleri atlattığımızı, bu toprakları vatan kılarken nasıl bir mücadele verildiğini, bu toprakları vatan kılmak için verilen şehitleri, ne büyük fedakârlıkların yapıldığını bilmek ve hatırlatmak gerekiyor,” dedi.

haklari-hicbir-zaman-odenmez.jpg

Yozgat Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'nin çalışmalarına da değinen Şahan, derneğin şehit ve gazi yakınlarının problemlerini yönetime aktarmada önemli bir rol oynadığını belirtti. Şahan, “Yozgat Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği hem şehit ve gazi yakınlarımızı bir dayanışma içinde bir arada tutup, problemleri varsa onların yönetime aktarılmasına vesile oluyorlar hem de vatanımızın, milletimizin geleceğe yürümesine katkı yapıyorlar; gençlerimizin şuurlanmasına katkı yapıyorlar” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında, şehit aileleri ve gazilerin gençlere örnek teşkil ettiğini de vurgulayan Şahan, bu fedakârlıkların genç nesiller tarafından daima hatırlanması gerektiğini belirtti. Şahan, “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz, gençlerimize milli ve manevi değerlerimizi hatırlatıyor ve onların şuurlanmasına katkı sağlıyorlar. Bu anlamda onların her birine minnettarız,” dedi.

Milletvekili Şahan, Yozgat Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, derneğin hem yerel hem de ulusal çapta önemli işler başardığını söyledi. Şahan, derneğin sağladığı birlik ve beraberlik ortamının toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini belirtti. “Derneğimiz, şehit ve gazi yakınlarımızın bir araya gelerek dayanışma içerisinde bulunmalarını sağlıyor. Bu birlik ve beraberlik, milletimizin geleceğe daha güvenle yürümesini sağlıyor,” diye ekledi.

haklari-hicbir-zaman-odenmez2.jpg

Ziyaretin ardından basına kısa bir açıklama yapan Şahan, “Bugün burada bulunmaktan büyük bir onur duyuyorum. Şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde bugün huzur ve güven içerisinde yaşıyoruz. Onların haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Bu anlamlı ziyaret vesilesiyle bir kez daha şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlık ve uzun ömürler diliyorum,” dedi.

Yozgat Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği ziyaretinde, dernek başkanı ve üyeleri de hazır bulundu. Dernek üyeleri, Milletvekili Şahan'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdiler. Şahan, derneğin tüm taleplerini dinleyerek, çözüm için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Bu anlamlı ziyaret, Yozgat halkı ve dernek üyeleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Milletvekili Şahan, ziyaretin sonunda şehit aileleri ve gazilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.