Ak Parti Yozgat Milletvekili Şahan: Her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz

Ak Parti Yozgat Milletvekili Şahan: Her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz
AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizin yanında olduğunu bir kez daha vurguladı.

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizin yanında olduğunu bir kez daha vurguladı. Şahan, Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde, şehit ailelerine ve gazilere minnet ve şükranlarını iletti.

Ziyaretler sırasında duygusal anlar yaşandı. Şehitlerimizin fedakar ailelerine ve gazilerimize olan saygı ve sevgilerini dile getiren Şahan, devletin ve milletin her zaman onların yanında olduğunu ifade etti. Şahan, "Kutsal vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin hakları asla ödenemez. Onların aileleri ve gazilerimiz her zaman başımızın tacıdır. Bugün onların yanında olmak, onların istek ve taleplerini dinlemek bizim için bir görevdir." şeklinde konuştu.

Şahan, şehit aileleri ve gazilerle yapılan görüşmelerde Türk bayrağı hediye ederek vatan sevgisine ve hizmetlerine olan saygısını bir kez daha gösterdi. Şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yüreğimizde özel bir yeri olduğunu belirten Şahan, "Onların fedakarlıkları ve kahramanlıkları unutulmaz. Bizler de her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz." dedi.

Ziyaretler sırasında şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize ise sağlık ve uzun ömürler dileğinde bulunan Şahan, vatan için gösterdikleri özveriden dolayı şehit ailelerine ve gazilere teşekkür etti. Şahan, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ve şehitlerimizin ve gazilerimizin her zaman yanlarında olacaklarını sözlerine ekledi.

Şahan'ın bu anlamlı ziyaretleri, vatan sevgisi ve vefa duygularının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetleri olan ailelerine gösterilen bu özel ilgi, toplumun birlik ve beraberliği adına büyük bir önem taşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.