AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kürşad Zorlu'yu hemşehrileri bağrına bastı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kürşad Zorlu'yu hemşehrileri bağrına bastı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yozgatlı hemşehrimiz Kürşad Zorlu, Yozgat'ın Yerköy ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yozgatlı hemşehrimiz Kürşad Zorlu, Yozgat'ın Yerköy ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretin ardından partisinin düzenlediği Teşkilat Buluşması ve İftar Programı'na katılan Zorlu, burada önemli açıklamalarda bulundu.

"Başarısızlıklarını AK Parti ile İlişkilendirmeye Çalışıyorlar"

İftar programının ardından Yerköy Belediyesi'ni ziyaret eden Kürşad Zorlu, burada yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı ve yetkililerinin siyasi başarısızlıklarını AK Parti ile ilişkilendirme çabasında olduklarını ifade etti. Zorlu, "Son günlerde kendi başarısızlıklarını siyaseten izah edemeyen başta CHP Genel Başkanı ve yetkilileri, yaşanan bu vahim süreci AK Parti'mize ve siyaseten bizlerle ilişkilendirmeye çalışan bir duruş sergiliyor. Bu da milletimiz tarafından dikkatle izleniyor" dedi.

2.jpg

"Nevruz, Birlik ve Beraberliğin Sembolüdür"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde 21 Mart’ta gerçekleştirilen Nevruz etkinliğine de değinen Zorlu, programın ülkenin huzur, birlik ve beraberliğe olan ihtiyacını simgelediğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "iç cephe" vurgusuna dikkat çeken Zorlu, "Önümüzdeki sürecin, ülkemizin her alanda birlik ve bütünlüğüne ihtiyaç duyduğu bir dönem olmasının önem taşıdığına inanıyoruz. İç cephe vurgusunun tahkim edildiği, ete kemiğe büründüğü bir süreç olacak" ifadelerini kullandı.

"Sorumluluk Sahibi Siyaset Gerekli"

Zorlu, sorumluluk sahibi bir siyaset anlayışının önemine vurgu yaparak, "Yerköy’den ifade etmek isterim ki memleketin birliğini, bütünlüğünü hedef alabilecek bu tür çağrılar, sorumsuz açıklamalar ve ortaya çıkan bu fotoğraf çok açık bir şekilde çıkmaz bir sokaktır. Milletimiz bu tür söylemlere prim vermeyecektir" dedi.

"85 Milyon Vatandaşı Kapsayan Anlayışımızdan Vazgeçmeyeceğiz"

Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünü sağlamaya yönelik kararlılıklarının devam edeceğini ifade eden Kürşad Zorlu, "Her yönüyle 85 milyon vatandaşımızı kuşatma anlayışımızdan, kapsayıcılığımızdan, ülkenin birlik ve bütünlüğünü sağlama hedefimizden vazgeçmeyeceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bunu hep birlikte sağlayacağımıza yürekten inanıyoruz" şeklinde konuştu.

3.jpg

Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Zorlu'nun Yerköy ziyareti, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Esnaf ve vatandaşlarla birebir görüşerek sorun ve taleplerini dinleyen Zorlu, AK Parti hükümetinin halka hizmet anlayışını vurguladı.

AK Parti’nin birlik ve beraberliği güçlendirmeye yönelik çalışmalarının devam edeceğini belirten Zorlu, "Ülkemizin geleceği için daha güçlü adımlar atacağız. Halkımızın desteğiyle Türkiye’yi daha ileriye taşıyacağız" diyerek mesaj verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.