Yozgat'ın o ilçesinde tüm hazırlıklar tamamlandı

Yozgat'ın o ilçesinde tüm hazırlıklar tamamlandı
Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde 2024-2025 eğitim-öğretim yılına yönelik tüm hazırlıklar tamamlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, ilçedeki eğitim kurumlarının yeni döneme eksiksiz bir şekilde hazır olduğunu belirtti.

Boğazlıyan’da 2024-2025 eğitim-öğretim yılına yönelik tüm hazırlıklar tamamlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, ilçedeki eğitim kurumlarının yeni döneme eksiksiz bir şekilde hazır olduğunu belirtti. Şimşek, öğrenci sayısından okulların fiziki durumuna, öğretmen ve idareci kadrolarından yapılacak yeniliklere kadar tüm detayları paylaştı.

Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, yeni eğitim-öğretim yılı için ilçedeki tüm okulların gerekli hazırlıkları tamamladığını vurguladı. Şimşek, bu yıl Boğazlıyan’da eğitim görecek öğrenci sayısının 5.900 olduğunu ifade etti. Eğitimin kalitesini artırmak amacıyla gerekli tüm düzenlemelerin yapıldığını belirten Şimşek, “Tüm okullarımız yeni eğitim yılına tamamen hazır. Öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmak için her türlü hazırlığı titizlikle gerçekleştirdik,” dedi.

bogazliyanda-hazirliklar-tamam.jpg

İlçede görev yapacak öğretmen ve idareci kadrosuna da değinen Şimşek, Boğazlıyan’da bu yıl 410 öğretmen ve 65 idarecinin görev alacağını kaydetti. Öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak ve onları en iyi şekilde yetiştirmek için bu kadronun güçlü bir şekilde hazırlandığını belirten Şimşek, “Öğretmen ve idarecilerimiz, öğrencilerimizin eğitim hayatını daha da ileriye taşımak için büyük bir özveriyle çalışacaklar,” şeklinde konuştu.

İlçede eğitim verecek okullar hakkında bilgi veren Şimşek, Boğazlıyan’da 15 ilkokul, 13 ortaokul ve 6 lisenin eğitim faaliyetlerine devam edeceğini açıkladı. Okulların fiziki durumlarının ve eğitim materyallerinin eksiksiz olduğunu belirten Şimşek, “Tüm okullarımız, öğrencilerimizin eğitim ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için gerekli düzenlemeleri yapmıştır. Fiziki koşullar, eğitim materyalleri ve personel kadrosu açısından herhangi bir eksiklik bulunmamaktadır,” dedi.

Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde yapılan çalışmalara da değinen Mustafa Şimşek, okullarda yapılacak çeşitli yenilikler ve iyileştirmeler hakkında bilgi verdi. Okulların bakım ve onarım çalışmalarının tamamlandığını belirten Şimşek, “Öğretmenlerimizin mesleki gelişimleri için eğitim programları düzenledik. Ayrıca, öğrencilerimize yönelik destek programları da uygulamaya koyulacak. Bu sayede eğitim kalitesini daha da artırmayı hedefliyoruz,” ifadelerini kullandı.

Şimşek, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı boyunca öğrenci başarısını artırmaya yönelik çeşitli projeler ve etkinlikler planlandığını da sözlerine ekledi. Velilerden ve öğrencilerden de destek beklediklerini ifade eden Şimşek, “Hedefimiz, öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesini sağlamak ve eğitim alanında Boğazlıyan’ı daha ileriye taşımaktır. Velilerimizin ve öğrencilerimizin desteğiyle başarılı bir yıl geçireceğimize inanıyorum,” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.