
Yürek yakan haber Kayseri’den geldi! Vali Özkan acı haberi Yozgat’a duyurdu
Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bulunan bir kıraathanede 13 Ağustos'ta yaşanan bir tartışma, polis memuru Murat Akpınar'ın yürek yakan haberi Yozgat'a ulaştı.
Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bulunan bir kıraathanede 13 Ağustos'ta yaşanan bir tartışma, polis memuru Murat Akpınar'ın tüfekle yaralanmasıyla sonuçlandı. Akpınar, tedavi gördüğü Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kayseri Kocasinan'da kavga olayına müdahale esnasında açılan ateş sonucu şehit olan Polis Memuru Murat Akpınar'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.
Yozgat İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer'de bir taziye mesajı yayınladı.
Bu üzücü olay, Türk polis teşkilatının fedakarlığını ve görevlerini yerine getirirken karşılaştığı riskleri bir kez daha gözler önüne serdi. Şehit Polis Memuru Murat Akpınar'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.