Yozgat'tan Joe Biden'a zehir zemberek sözler

Yozgat'tan Joe Biden'a zehir zemberek sözler

ABD Başkanı Joe Biden’in, 1915 olayları için ‘soykırım’ ifadesini kullanmasına bir tepki de MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu’ndan geldi.

A+A-

ABD Başkanı Joe Biden’in, 1915 olayları için ‘soykırım’ ifadesini kullanmasına bir tepki de MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu’ndan geldi.

MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, açıklamasında; Türk milletinin gittiği her yere her zaman adalet getirdiğini vurgulayarak, şunları ifade etti.: “Kılıcının hakkıyla aldığı yerlerde bile halkın yaşantısına, inançlarına müdahalede bulunmamıştır. 3 kıtada at koşturmuş bir neslin torunları bir ırk üzerinde kırım yapmış olsa bugün bu durumu dünya gündemine taşıyacak kimse kalmamış olurdu.

Alınan bu kararlar, açıkça görülüyor ki Türk Milleti’ne Türk Devleti’ne karşı ortaya atılan saçma bir oyundan ibarettir. Dışarıda ülkemiz üzerinden plan kurmaya çalışanlar olduğu dış güçlerin güdümünde kalan ve içerden bizi çökertmeye çalışan mihraklarda bu açıklamalar sonrası ortaya çıkmıştır. Eli kanlı terör örgütü PKK’nın mecliste ki uzantısı ve bu hainlerle kol kola hareket edenler, birlikte iktidar hayali kurup ,kahvaltı programları planlayanlar unutmamalıdır ki bu milletin evlatları devletine milletine sahip çıkmaya devam edecektir.

1915 olaylarını Ermeni soykırımı olarak göstermek dış mihrakların ülkemiz üzerinde baskı kurmak adına nasıl işine geliyorsa ülkemizi bölmeye azmetmiş terör örgütü sevicilerininde öyle işine geliyor. ABD tarafından alınan alınan bu karar Liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin de dediği gibi yok hükmündedir. Bizim uzun ve şanlı tarihimiz her zaman gurur kaynağımızdır. Biz sırtını dağlarda gezen 3-5 çapulcuya sırtını dayamış bir düşüncenin insanları değiliz. Türk Milleti tarihi boyunca hep adil, hep haklıdan, hep mazlumdan yana olmuştur. Ne mutlu Türküm diyene” ifadelerini kullandı.