Yozgat'ta temayül yoklamasında yoğun ilgi gördü! Tekrar sahaya indi

Yozgat'ta temayül yoklamasında yoğun ilgi gördü! Tekrar sahaya indi

Yozgat Ak Parti 28’nci dönem milletvekili aday adayı Serhat Akın, teşkilat temayül yoklamasında gördüğü yoğun ilginin ardından saha çalışmalarına tekrar ağırlık verdi.

A+A-

Yozgat’ta Nohutlu Tepe Bilal şahin Sosyal tesislerinde hafta sonu yapılan temayül yoklamasında Ak partinin dikkat çeken vekil adaylarından birisi olan Serhat Akın, genel merkez yöneticilerinin de bulunduğu sohbetlere katılarak, tecrübelerini aktardı.

serhatakin-2-scaled-e1679922207455.jpg

İş insanı kimliği, katıldığı ziyaretlerde fikir ve düşüncelerini anlatma yönüyle gittiği her yer dikkatleri üzerine çeken Ak parti milletvekili aday adayı Serhat Akın, partisinin aynı zamanda bir neferi gibi çalışarak, teşkilatçılık yönünün de olduğunu gösteriyor.

Vekil aday adayı Serhat Akın, “Ticaret hayatımda önemli tecrübeler kazandım. Siyaset hayatımıza gelince bizim ailede siyasi tecrübelerimiz oldukça fazladır. Dedemden ve büyüklerimden gördüğüm tecrübelerimi kendi bilgi ve birikimlerimle birleştirip, memleketime en iyi hizmeti vermeyi hedefliyorum” dedi. 

Yeniufuk

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.