Yozgat'ta oto lastikçilerde 1 Aralık mesaisi

Yozgat'ta oto lastikçilerde 1 Aralık mesaisi

Yozgat’ta araçlarına kış lastiği taktırmak isteyen sürücüler, lastikçilerin yolunu tutuyor.

A+A-

Yozgat’ta araçlarına kış lastiği taktırmak isteyen sürücüler, lastikçilerin yolunu tutuyor. Ülke genelinde 1 Aralık itibariyle başlayacak olan kış lastiği zorunluluğu uygulamasına sayılı günlerin kala araç sahipleri kış lastiklerini değiştirmek için lastikçilerin yolunu tuttu.

Kış lastiklerini taktırmak için son günü beklemek istemeyen araç sahipleri, lastikçilerin iş yoğunluğunu artırdı. Yozgat’ta yaklaşık 8 yıldır oto lastik bayi ve tamir servisi üzerine faaliyetini sürdüren Furkan İşbilen, Kasım ayının girmesi ile birlikte kış lastiği mesaisine başladıklarını söyledi.

Havanın eksi derecelere düşmesiyle vatandaşların kendi can ve mal güvenlikleri için lastik değişimine dikkat etmeleri gerektiği uyarısında bulunan Furkan İşbilen“Şu an araç lastiklerini rot balans dahil 80 liraya değiştiriyoruz. Bunun yanı sıra firmamızda oto alt takımı, yağ bakımı akü, silgi gibi bakımlar itina ile yapılmaktadır. Ayrıca lastikleri değiştiren vatandaşlarımız lastiklerini bir dahaki değişime kadar firmamızda 75 TL’ye otel hizmeti de verilmektedir. Değiştirmede lastiklerin durumuna bakıyoruz, siboplara bakıyoruz, balans ayarına bakıyoruz. En iyi şekilde müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Kasım ayıyla birlikte yoğunluğumuz devam ediyor. Vatandaşlarımızdan isteğimiz son güne işlerini bırakmasınlar. Ayrıca hem kendileri hem de başkalarının can ve mal güvenliği için araçların kışlık lastiklerinin değiştirilmesi gerekir.”diye konuştu.

Yeniufuk